20 december 2018

Ann Coulter är inte glad


Hon kallar Trump “En feg president i ett land utan gränsmur

"Om du valdes till president efter att politiker under årtionden inte gjort någonting åt de miljoner illegala som väller in i vårt land varje år, begår brott, handlar med droger, kör berusade, skadar barn och dödar amerikaner som Kate Steinle och ditt centrala kampanjlöfte - som upprepas varje dag - var att du skulle bygga en mur … skulle du inte ha tillbringat hela din övergångsperiod med att få det gjort?

Skulle du inte ha byggt prototyper, utvecklat relationer med viktiga bundsförvant i Congress och pratat med militära ledare om att använda Seabees eller Army Corps of Engineers för att bygga muren?
Skulle du inte ha hoppat över president-invigningen och avlagt eden i San Diego så att du kunde komma igång med att övervaka konstruktion omedelbart efter att du lagt din hand på Bibeln och beedigat att du var ledare för den fria världen?"

Du skulle om du verkligen menade det.

Men Donald Trump gjorde inte det.

mer här

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.