07 december 2018

“Den som gapar över mycket…”

CFO i Clinton Foundation, som trodde att han "träffade en gammal professionell bekant", erkände till utredarna att stiftelsen hade ett stort problem med ledning, redovisning och intressekonflikter, och att Bill Clinton under lång tid blandat privata intressen med sina personliga utgifter,  enligt The Hills.


Clinton Foundations CFO Andrew Kessel medgav detta till utredare från MDA Analytics LLC - ett företag som drivs av “etablerade ex-federala brottsutredare", som har inspekterat Clinton Foundation under en tid.

Kessel sade till MDA: "Det finns ingen som kontrollerar Bill Clinton. Han gör vad han vill och driver upp otroliga utgifter som betalas med fondmedel, enligt MDA:s redogörelse för intervjun.
"Bill Clinton blandar och matchar sin personliga verksamhet med fondpengar.  Många människor inom stiftelsen har försökt att upplysa honom om detta men han lyssnar inte och det går verkligen inte att prata med honom. "

MDA sammanställde Kessels uttalanden, samt över 6 000 sidor med bevis från en “whistleblower”som de hade arbetat med separat, vilket de i hemlighet arkiverade hos FBI och IRS för ett år sedan.
MDA påstår att Clinton-stiftelsen bedriver olaglig verksamhet och kan vara skyldig miljoner i obetalda skatter och böter.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.