06 december 2018

“Dit Kalifornien går, dit går nationen”


Det är skrämmande hur snabbt det går.  Jag är gammal nog att minnas när Ronald Reagan var guvernör i Kalifornien och nu har “hans” stat omvandlats till en enparti-makt genom massiv, i stort sett olaglig invandring från tredje världen.

    De senaste uppgifterna från Census Bureau  som analyserats av Center for Immigration Studies (CIS) konstaterar att cirka 72 procent av hushållen av icke-medborgare och invandrare utnyttjar en eller flera former av skatte-finansierade välfärdsprogram i Kalifornien - den stat som har flest invandrare.

    Endast cirka 35 procent av hushållen av inhemska amerikaner använder sig av socialbidrag i Kalifornien.

De sistnämnda hushållen är i huvudsak slavar till välfärds-utsnyttjarna och den vänsterpolitiska klassen som importerar dem.

De olagliga invandrarna har inga problem med att få socialbidrag.  Allt de behöver göra är att föda “ankar-barn” - ju fler barn, desto fler bidrag.

 Andra stater som drabbats hårt av invandrar-tsunamin är Texas, New York och Florida. En majoritet av invandrarhushållen lever på bidrag där också.


2 kommentarer:

 1. Såg filmen från Dixie Nat. Forest Brian Head wildfire, Utah.
  Har aldrig sett något så övertygande om resultatet av miljögalningarnas framfart i Amerika. Fruktansvärd förödelse och i Sverige får vi aldrig veta något.
  ttps://www.youtube.com/watch?v=3I3oewMq6B0#action=share

  SvaraRadera

 2. Perfect planerat. En 19årig flicka från Honduras klättrar över gränsstaketet och föder en son inom 24 timmar.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6463519/Migrant-teen-gives-birth-baby-boy-U-S-hospital-climbing-border-wall-Tijuana.html

  SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.