25 december 2018

Dumhet eller ondska?

Vet inte om ni såg det i Sverige men i somras visade flera av våra sk. nyhetsförmedlare en bild på ett barn, i vad som verkade vara en bur och ljög om att det var ett flyktingbarn som tagits från sin mamma.  
Nu finns det sådana som man tycker borde veta bättre, men som använder sig av Jesus födelse och mjölkar så mycket självgodhet de kan från detta.


En kyrka i Massachusetts har arrangerat sin julkrubba i år genom att placera Jesusbarnet inuti en liten stålbur för att visa sitt stöd för illegala invandrare.
   Jesus har separerats från sina föräldrar, Maria och Josef, medan de tre vise männen är blockerade av ett staket med en skylt där det står "utvisning".
Denna förvrängning  har utförts av en romersk katolsk präst, Steve Josoma, som säger att  han "ville visa stallet som en spegelbild av världen."

Spegelbild är helt riktigt.  Liksom alla kulturmarxister ser han världen bakvänd.  I den mån det finns barriärer är de inte till för att fängsla de illegala, utan för att hålla dem ute.

Urholka innehållet, ersätt det med lögner som de som produceras på CNN.   Om poängen är att tillintetgöra kristendomen är detta en mycket bättre strategi än direkt förtryck.

Inte överraskande, stöder Josoma också enligt uppgift den anti-kristna gay-agendan.

Josoma måste älska julsångerna de sjunger i Pitt Street United Church.2 Kommentarer:

Anonym sa...

Solisten:https://www.youtube.com/watch?v=BB0aFPXr4n4

Anonym sa...

@ Berit
verkligen upplyftande att se och höra alla dessa självgoda människor som på ett väldigt ödmjukt sätt (=utan stora åthävor) visar att de tänker för oss - eftersom vi inte kan tänka själva.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.