08 december 2018

Förbjud Jul


En rektor för en grundskola i Nebraska har fått permission efter att ha förbjudit lärarna att dekorera klassrummen med julprydnader, eftersom det kan kränka de som inte firar högtiden.

Hon skickade ut ett memo med riktlinjer om vad som anses lämpligt som klassrumsdekorationer och Candy Canes var bl.a på listan eftersom de är jul-relaterade. 
Historiskt står formen "J" för Jesus. Det röda för hans blod, och det vita är en symbol för hans uppståndelse.

Dekorationer som inkluderade jul, julgranar, renar, gröna och röda föremål var inte heller acceptabla för grundskolan och naturligtvis inte sånger, videos och filmer som handlar om jul.

"Det känns olustigt att jag måste vara så specifik men det är för allas bästa", skrev rektorn i sitt PM.

Allt detta är förbjudet därför att det är "kulturellt känsligt" enligt rektorn. Den tekniska termen för det är kulturmord.

Isbjörnar, pingviner och “Högtider runt om i världen - för att målmedvetet undervisa om olika kulturer" är uttryckligen tillåtna.

Social -ingenjörernas arbete kommer inte att upphöra förrän amerikansk kultur har avskaffats, inklusive alla rester av kristendom och speciellt jul.
Det är därför som “utbildarna” i statliga skolor har höga löner och generösa pensionspaketen som gör att hela stater går i konkurs.

1 Kommentarer:

elina sa...

Som här. Lucia är förtryckande. I vissa stadsdelar vågar folk inte ha synliga juldekorationer. Media och till och med varuhus ljuger om julens, jultomtens och andra julseders ursprung.
men ramadan går bra och hyllas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.