27 december 2018

James Bond går PC


Underhållningsindustrin har haft ett stort problem, som bekymrat dem under lång tid - “Ska nästa James Bond vara en kvinna eller en person med “politiskt favoriserad pigmentering?”
Svar: Det borde vara en transa!

Skådespelaren Dominic West har fått många PC-poäng genom att föreslå att nästa 007 borde vara Hannah Graf, som tjänstgjort i den brittiska armén som kvinna trots att hon/han är en man.

    "[Hen är en vacker tjej som kan vara Bond. De borde ha en Bond som är transperson eftersom det finns många sådana i armén. Det är faktiskt en lysande idé. "

Kanske kan nästa M vara hans trans-make, en kvinna som kallar sig Jake Graf.
Men vänta lite … M är James Bonds chef.  Att ha en låtsas-kvinna som rapporterar till en låtsas-man vidmakthåller ju bara patriarkatet.

Vare sig nästa James Bond är en kvinna, en PPPP, en transa eller något annat uppenbart olämpligt val, dikterat av sociala ingenjörer,  är en sak säker:  Vänstern kan fira att de tagit kål på ytterligare en bit av vår kultur.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.