06 december 2018

Media och George H.W. Bushs begravning


Världens mest exklusiva klubb - presidenterna Donald Trump, Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton och Jimmy Carter - träffades alla för första gången sedan Trumps invigning i januari 2017.

Trots att Trump ofta kritiserade den äldre Bush, liksom hans söner George W. och Jeb, undvek familjen medvetet att använda begravningen för att göra ett politiskt uttalande mot honom.
Trump var som vi minns utesluten från senator John McCains minneshögtid vid samma katedral i september.

President George W. Bush beskrev sin far och föregångare som "den ljusaste av tusen ljuspunkter" och "en framstående och ädel man" som lyckades få ett fredligt slut på det kalla kriget och hjälpte till att definiera Republican-etableringen under det senaste halvtalet .

 Medias rapporteringen från begravningen kan sammanfattas i två meningar: 1) Vi kom inte för att begrava honom utan för att berömma honom, och 2) den enda bra republican är en död republican.
     Båda är skenheliga och båda avslöjar The Deep State.

Överlag försökte de beskriva Bush som en president från en tid då politiken var civil och där "bipartisanship" styrde dagen - (fast det undgår mig hur det är bra när båda partierna är överens om hur de kan stjäla mer av våra pengar och frihet.)

 Detta är exakt samma behandling som Media gav John McCain. De älskade honom när han kritiserade konservatism och hatade honom medan han låtsades vara konservativ och ville bli president?

Här är en video av George.W Bushs tal under begravningen.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Såg James Bakers tal, många tveksamheter, framför allt om Tysklands återförening.
Mina möjligheter att analysera talet i detalj tycker jag är svårt med de förutsättningar som gavs.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.