20 december 2018

Medlemmar av Congress hjälper de illegala över gränsen


De bokstavligen jobbar på att vi inte ska ha några gränser alls. Nu är alla plötsligt "asylsökande" och inte en olaglig invandrare, utan en som kommer att släppas in och som i väntan på förhör försvinner i USA.

Tull- och gränsvakter tog emot de sista medlemmarna av en grupp asylsökande som tillsammans med advokater och två kongressmedlemmar suttit vid gränsen till USA utanför Otay Mesa Port of Entry i timmar - några även över natten.

Reps. Nanette Barragan och Jimmy Gomez, båda från Los Angeles-området gick med gruppen - som bestod av cirka 15 asylsökande - på vägen till gränsstationen. När de passerade den skylt som visade att de hade nått USA, satte sig alla ner utanför grinden. 
Ytterligare en asylsökande familj förenade sig med dem. 

Volontärer, främst advokater och juridikstuderande,  skyddade migranterna från att tvingas tillbaka till Mexiko medan de två medlemmarna av Congress pressade tulltjänstemännen om huruvida de tänkte ta emot gruppen för intervju.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.