27 december 2018

Skenheliga Democrats


Democrats och de sk. nyhetsförmedlarna har fullständigt gått upp i limningen i sitt fördömande av president Donald Trump, efter att två illegala invandrarbarn dött vid gränsen i väntan på asyl.
I båda fallen fick barnen medicinsk behandling av amerikanska läkare och återlämnades till sina föräldrar.

Democrat-politiker säger ingenting om de hundratals barn - 168 enbart i Pakistan under 7 år - som dödats av amerikanska CIA-droner i "War of Terror."

De säger ingenting om att hundratusentals kvinnor och barn dödats av USA och NATO attacker i Libyen, Syrien, Jemen och andra platser sedan "kriget mot terror"startade ..

Det är väldigt sorgligt att barn dör, men det är invandrarföräldrarnas ansvarar att se till att deras barn inte utsätts för fara och att barnet får adekvat medicinsk hjälp.
 I det senaste fallet avböjde barnets far ytterligare medicinsk behandling innan hans barn dog.

Democrat-politiker bryr sig inte om barn. De använder bara barn. Några av de värsta politiska påhitten i DC (District of Criminals) har genomförts genom att man sagt att det “görs för barnen".

Dems. är hycklare som bara bryr sig om sådant som de tror kan ge dem politiska poäng i deras strävan att driva igenom globalist- agendan för öppna gränser.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Man kan få stora problem i USA om man låter en 10-åring gå ensam hem från lekparken eller cyklar utan hjälm, men om man drar med sig en baby till en farlig gränsinvasion blir man behandlad som en hjälte.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.