15 december 2018

Trumps presidentsperiod är över…igen


Man behöver inte lyssna på TV-nyheter i mer än 10 sekunder för att få veta att president Donald Trumps presidentskap är över nu, när hans advokat Michael Cohen har ändrat sina uppgifter.

Cohen befanns skyldig till olika brott - varav inget involverade "ryskt samverkan" - inklusive att han sade att han ombesörjt betalningar till en kvinna eller två,  som påstått att de haft ett förhållande med Trump medan han var en miljardär, fastighetsmogul och TV kändis.  Pengarna som betalats ut för att de skulle hålla tyst påstås nu vara  ett brott mot reglerna för kampanjfinansiering.

Antalet kändisar, politiker, skådisar, TV-ankare som haft prassel på sidan om och betalat för “tystnad” är otaliga. Media älskar dem ändå -  om de inte heter Bill Cosby, Kevin Spacey och Matt Lauer ... och Donald Trump.
MSM har oräkneliga gånger påstått att Trumps presidenttid är över.  De enda förutsägelser med ett sämre resultat är förutsägelserna om katastrofer från effekterna av "global uppvärmning".

Vi fick veta under större delen av 90-talet att en presidents personliga liv är inget som angår oss. Dessa föreläsningar kom från samma media och politiska personer som nu försöker sätta dit Trump över en "sexskandal".
Bill Clinton fick frikort för allt från att använda en cigarr till att ha sex med en mullig ung intern i Oval Office och för att tafsa på Kathleen Willey och våldta Juanita Broaddrick.
Han betalade Paula Jones $ 850,000 i "hush money".
(“Rättsprocessen” var rena teatern och avgjord i Senaten innan det ens började)

Men trots #NeverTrump-nissarnas ansträngningar är Trumps betalningar för att tysta kvinnor - om de faktiskt hände - inte ett brott.

National Review har gjort en omfattande förklaring om lagar och prejudikat och citat från tidigare åklagare, tidigare medlemmar av den federala valkommissionen och böcker som innehåller den faktiska "lagen".

Congress kommer inte att försöka åtala Trump över “tystnadspengar” - inte sedan det avslöjats att dussintals av Congress egna medlemmar har fått pengar från en skattefinansierad fond för att betala ut ersättning till kvinnor som lovat hålla tyst om sexuella missgärningar. (och det har skett anonymt)

Trump kommer att fullfölja sin mandatperiod om han inte avlider. Allt annat är ogrundade spekulationer och falska nyheter.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.