03 december 2018

“Whistleblowers” hem genomsöks av FBI


Sean Hannity sade i fredags att Hillary Clinton skulle få det problematiskt i dag.. Med tanke på nyheterna om denna räd borde Clintons bita naglarna i dag.

Daily Caller:

FBI-agenter genomsökte hemmet till en känd whistleblower från Department of Justice, som privat överlämnade handlingar rörande Clinton Foundation och Uran One till en regeringsinspektör, enligt whistleblowers advokat.

The Justice Department’s inspector general  informerades om att dokumenten visar att federala tjänstemän underlät att undersöka potentiell brottslig verksamhet avseende f.d. statssekreterare Hillary Clinton, Clinton Foundation och Rosatom, det ryska företaget som köpte Uran One, ett dokument som granskades av Daily Caller News Foundation. (DCNF)

DCNF hävdar också att det levererade dokumenten visar att  FBI-direktören Robert Mueller försummade att undersöka påståenden om kriminell oegentlighet avseende Rosatom och andra ryska myndigheter som är kopplade till Uran One. 
Mueller är den  specialrådgivare som undersöker om Trump-kampanjen samarbetade med Ryssland under valet 2016.

Med andra ord får vi nu veta sanningen om Mueller. Han är Democrats topp-fixare.

2 kommentarer:

  1. https://www.foxnews.com/politics/grassley-wants-answers-about-fbi-raid-on-whistleblower-with-information-on-clinton-foundation-uranium-one

    SvaraRadera
  2. FBI har bekräftat att det är en skurkaktig myndighet som fungerar som Vänsters hemliga polis.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.