18 januari 2019

Betalt kvitteras

President Trump inställde en resa i militärt flygplan för Nancy Pelosi med anhang på torsdag, bara några minuter innan planet skulle avgå.
Det var ett lämpligt svar på hennes agerande för att stoppa State of the Union-talet tills regeringen var på plats igen efter avstängningen. Tit for Tat!

I sitt brev säger Trump sa att hennes resa har “uppskjutits ".

"På grund av stängningen är jag ledsen att informera dig om att din resa till Bryssel, Egypten och Afghanistan har skjutits upp. Vi kommer att omboka denna sju dagars utflykt när avstängningen är över. 
Mot bakgrund av de 800.000 duktiga amerikanska arbetarna som inte får betalt, är jag säker på att du håller med om att en framflyttning av denna PR-händelse är helt lämplig.
   Jag tycker  också att under denna period skulle det vara bättre om du var i Washington för att förhandla med mig och gå med i Strong Border Security-rörelsen för att avsluta nedläggningen.  
Men helt självklart - om du vill kan du göra din resa genom att flyga kommersiellt - det är helt upp till dig.“
President Trump vet hur man slåss och han satte Pelosi på plats.
Hon och andra Dem.- clowner kom just tillbaka från att festa i Puerto Rico, samtidigt som de 800 000 federala anställda inte fick sin avlöning. Och Trump lät henne inte glömma det.

CNN: s Jim Acosta kallade presidenten "barnslig". Som vanligt bevisar Acosta att han är barnslig, eftersom president Trump avbröt sin egen resa till Irak, liksom en resa som planeras av Republicans.

Medlemmar av the House of  Freedom Caucus inbjöd Nancy Pelosi att ansluta sig till dem för en resa under helgen till gränsen mellan USA och Mexiko.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det finns många som tror att stängningen av regeringen har flera facetter än att bara få pengar till Border Security. Det finns en lag, som inte ännu använts, som ger presidenten rätt att avskeda statligt anställda inom olika federala "agencies" om de varit tillfälligt permitterade mera än 30 dagar. Vi är nu inne på dag 27. Deep State är inflätad i dessa "agencies" eftersom globalisterna (och socislisterna) älskar stora regeringar, som är en del av deras maktutövning. Det finns de som hävdar att 80 % av dessa anställda är helt överflödiga och bara utgör seg och trög byråkrari som trilskas med alla republikanska presidenter. Men de är svåra att avsätta. Denna regeringsavstängning - om den drar ut över 30 dagar - ger Trump oerhörda lagliga möjligheter att "rensa upp i träsket" och banta organisationen avsevärt från aktiva sabotörer eller parasiter. Och jag tror att det är detta vi ser.
Om Nancy Pelosi vil försöka förhindra detta skall hon nog försöka masa sig till förhandlingsbordet om murens finansiering innan de 30 dagarna går ut.
/SB

Berit sa...

Nancy Pelosis 7-dagars resa till Europa var i huvudsak Nancy och 6 arga democrats som skulle träffa arga NATO (arg för att betala sin rättvisa andel) för att planera avsättningen av @realDonaldTrump. Varför ska POTUS auktorisera flygvapnet att transportera de som planerar ett uppror?

Det var inte bara 7 arga democrats. Det var också deras familjemedlemmar, 93 av dem. Vi, folket skulle betala räkningen för att flyga 7 kongressmän och 93 familjemedlemmar inkluderande Pelosis barn och barnbarn, runt om i världen

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.