10 januari 2019

BRA BETALT FÖR ATT STÄLLA UPP PÅ SEX


Det här fallet har tidigare varit med på bloggen men nu har dom två kulturberikarna som lystrar till namnen Sajaad och Abdullah blivit dömda till fem och ett halvt års fängelse samt att gemensamt betala ett skadestånd på 140 000 kr för den "våldtagna" sextonåriga flickan.

 Det är inte ofta jag försvarar dylika herrar men i detta fallet så måste jag göra det. Anledningen till det är att jag inte anser att "offret" har blivit utsatt för en våldtäkt. Går man frivilligt med på att ta emot erbjudande att nyttja ett hotellrum som dom båda herrarna förfogade över och där delta i en fest där man tydligen utfört frivilliga sexuella handlingar åt dom båda herrarna innan den påstådda våldtäkten ägde rum så har man enligt min mening inte blivit utsatt för någon våldtäkt.

Det enda brottsliga i detta skulle i så fall vara att herrarna tydligen filmat vissa delar och lagt ut "våldtäkten" på nätet. Några timmars samhällstjänst vore ett befogat straff för detta.

 Detta fall är ett typexempel på när ett naivt ungt svenskt höns umgås med herrar från främmande kulturer där  synen på kvinnan diametralt skiljer sig från den syn vi har i vår egen kultur. Domstolen anser inte att flickans tidigare på kvällen frivilliga sextjänster till herrarna innebär grönt ljus för det som hände på toaletten. Det kan man ju tycka men jag anser det vara helt befogat från herrarnas sida att ta det som att hon senare också var med på det som skedde.

F ö så får hon bra betalt av oss skattebetalare för sina sextjänster för jag kan inte tänka mig att herrarna kommer att betala skadeståndet på 140 000 kr ur egen ficka.
Jag anser att hon inte ska ha en krona i skadestånd och jag är inte villig att med mina inbetalda skatter finansiera hennes inkomster av dylika tjänster.

Detta fall är helt jämförligt med det som för ett antal år sedan ägde rum i småländska Marieholm på en flyktingförläggning då ett svenskt naivt höns frivilligt följde med ca åtta asylsökande herrar till förläggningen och där deltog i festligheterna samt hånglade med ett antal av dom vilket resulterade i en gruppvåldtäkt som när domarna hade fallit blev mycket lyckat för henne rent ekonomiskt eftersom hon tilldömdes ett skadestånd på 400 000 kr.

 Denna dom är ett praktexempel också på vad Me to rörelsen har ställt till med.  Hade denna "våldtäkt" ägt rum innan denna sataniska förföljarorganisation av kränkta och "våldtagna" kvinnor kommit igång så hade straffet blivit avsevärt lägre. Lägg också märke till att sydsvenskan i vanlig ordning inte nämner ett dugg om dom båda herrarnas etniska bakgrund.

 Sandor Herold, Malmö

2 Kommentarer:

robban sa...

vad jag har hört så betalar inte staten ett skit i skadestånd till offret utan hon får göra ett krav till kronkalle för att få ut kulorna (vilket oftast blir 0)

Anonym sa...

Antar att "kronkalle" är kronofogdemyndigheten.

Vad jag känner till så betalar staten ut skadestånden i vissa fall just för att annars så skulle brottsoffren aldrig få några pengar.
Att sedan staten kräver ut summan från gärningsmännen är bara ett spel för galleriet eftersom dessa naturligtvis tillhör klientelet "det finns ingenting att ta".
Oavsett vilken myndighet som betalar ut detta så är det till slut skattebetalarna som får betala. Som alltid!

Herold

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.