29 januari 2019

CNN reportern “kände det på sig”

Mueller-undersökningen inte har gjort någonting för att visa samverkan mellan president Trump och Ryssland, men den har avslöjat massor av samverkan mellan Deep State-aktörer och de falska nyhetsmedierna.

Med CNN som den enda nyhetsorganisationen på scenen när FBI tidigt på morgonen arresterade Trump-kampanjrådgivare Roger Stone, var det många som undrade hur CNN visste vad som skulle hända och “råkade” ha nyhetspersonal på plats, redo att ta exklusiva bilder.

CNN-producenten David Shortell förklarade för John Berman och Alisyn Camerota att han kände på sig att han borde bege sig till Stones hem.Vad vi ser är 29 uniformerade FBI-agenter i full utrustning och 19 fordon - tillräckligt många för att ta hand om narkotikakartellen i Juarez. De stormande in i Stones hus, arresterar honom och tog  honom till tingshuset där han släpptes på eget ansvar med en borgen på 250 000 dollar.

Varför behöver de all denna utrustning och mannar för att arrestera Stone när en domare kommer att släppa ut honom efter 10 minuter och en underskrift?
Tacka Andrew Weissmann, som är i Muellers lag. Det är  hans taktik. Han var mannen bakom invasionen av Paul Manaforts hus när de arresterade Manafort  klockan 6 på morgonen, när han sov tillsammans med sin familj och hund i familjens bostad. Samma sak här med Roger Stone.

Stone var på Hannitys show i går och han har en fascinerande teori om vad som pågår. 
Han anser att syftet med Mueller-undersökningen är att på något sätt bli av med Trump och Pence och då blir Nancy Pelosi president eftersom hon är den tredje i ordningen.
Pelosi kommer då att utse Hillary som sin vice president och sedan avgå, vilket gör att Hillary Clinton blir president. Stone säger att han tror att det är deras mål.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.