04 januari 2019

De vilar inte på lagrarna

Den nya Congress samlades i går och Rep. Brad Sherman (D-Calif.) förklarade att han avser att väcka åtal mot president Trump.
I Shermans planer ingår att anklaga Trump, bland annat för att han “hindrat rättvisan” när han avskedade FBI-direktören James Comey.
"Varje dag visar Donald Trump att det skulle vara bra för vårt land om han lämnade White House."

Nancy Pelosi som återigen är “talman”säger att hon vill vänta med åtal till man sett resultatet av specialundersökningen.
"Eventuella åtal måste vara “bipartisan” och "bevisen måste vara bindande”, sade hon på "PBS NewsHour" kvällen före mitt-terminsvalet.

Hon har försökt dämpa pratet om åtal eftersom moderata Dems. är rädda för att det kommer att splittra deras parti.

Men vi kan vara övertygade om att pratet om åtal kommer att finnas i bakgrunden under de närmaste två åren i Washington, eftersom några vänster-democrats ger sig den på att bli av med presidenten.

Nykomlingen  Rep. Rashida Tlaib, var snabb i vändningarna och krävde  president Donald Trump avgång bara några timmar efter att hon svurits in.

Hon är den första muslimska kvinna som valts till Congress och hon talade till en massa anhängare på torsdagskvällen:
 "Människor älskar dig och du vinner. Och när din son tittar på dig och säger," Momma, titta du vann. Mobbare vinner inte. "
 Och då sade jag, "Baby, det gör de inte, för vi kommer att gå in där och vi kommer att åtala mother***er" "


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.