23 januari 2019

Hat och Vansinne

Under de senaste dagarna har vi upplevt hur det enorma hatet från Media, Twitter och Face Book riktats mot en grupp  katolska ungdomar som väntade på en buss som skulle ta dem till March for Life i Washington DC.
Hatet mot vår president och mot de ofödda och de människor som försöker rädda dem  - det är allt som Vänstern har. 
    New York Times, WaPo, CNN, Atlanten och även svensk press som Svenska Dagbladet har arbetat upp sig till rena vansinnet eftersom en student från Covington Catholic High School of Park Hills, Kentucky inte visste vad han skulle göra när indianen och provokatören Nathan Phillips kom och slog på en trumma framför ansiktet på honom.

Att bara stå där leende och bli mobbad av en knäppgök är nu det bevis som Vänstern länge letat efter:   - Republicans är elaka mot hjälplösa indianer !

 John Yarmuth (D-NY) vill nu ha en "total och fullständig avstängning av alla tonåringar som bär MAGA-hattar."
   Vänster-aktivister som Kathy Griffin kräver att grabben och resten av Covingtons katolska pojkar ska bli “doxed,” (namn och adress ska offentliggöras) och hon vet mycket väl att det kan leda till fysiskt våld, med tanke på nivån av den upptrissade ilska som nu råder. . Här är ett exempel på det, från en hollywierd-författare / producent:


Även enligt normerna för dagens oseriösa murvlar är detta spektakel en fars.  Det hela är inget annat än en vit katolik från Kentucky som hade en MAGA-keps, men det lämnar fältet öppet för medias hat.
Om ni har tålamod, titta på den video som inte är manipulerad istället för den propaganda som paketerats av aktivisterna.En av indianerna som är med Phillips ropar: "Vita människor, gå tillbaka till Europa. Detta är inte ert land. "Han förbannar eleverna med f-ordet.   Han fortsätter: "Du är en vit man.  Det är allt du vet om hur man gör. "
 Det har ni inte sett i nyhetsrapporteringen, eller hur?
     Sedan, vid 4:40-märket, börjar en medlem av en galen svart-radikal kult, kallad Black Hebrews, att gorma om vita människor och sodomi och skriker  att "din president är homosexuell". Han gör sig lustig över kristen civilisation och säger: “Ni ger bögar rättigheter!"
Indianen Nathan Phillis som mobbar grabben med sin trumma är ingen nykomling i sammanhang som dessa.
    2015, konfronterade Phillips, högskolestudenter som bär indianska kläder på en fest och hävdade att han blev respektlöst behandlad av dem. ... Nathan Philips verkar vara en man som letar efter  dessa möjligheter till konfrontation och sedan går till media med dem.
Observera i klippet här att Philips hade en man med en kamera som följde honom när han närmade sig MAGA-killarna.

Pojkarna i bakgrunden tramsar omkring och försöker göra den absurda situationen lustig genom att agera som om det är ett skämt.  Det var uppenbart att meningen var att de högtidligt skulle “knäböja” inför den heliga indian som försökte provocera en kamp.

Hela spektret var organiserat - arrangerat av professionella provokatörer.


1 Kommentarer:

Berit sa...

Joy Behar, en av pratkvarnarna på abc, blev tillfrågad om den verkliga anledningen till att Media ljög och gjorde så stor affär av pojkarna från Covington,
“Därför att vi är desperata att bli av med Trump”

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.