01 januari 2019

“Jag vill bli president”


Hittade detta på American Thinker:

I går morse, den 31 december,  bekräftade senator Elizabeth Warren (D-Mass.) att hon skulle bli den första som  deklarerade sin avsikt att ställa upp som presidentkandidat för 2020.

 På årets sista dag tog hennes nybildade "Elizabeth Warren Presidential Exploratory Committee" över webbplatsen elizabethwarren dot com och Warren använde det för att annonsera sin avsikt att utmana president Donald Trump 2020.

Men det är inte hennes enda “reklam-video”
Mindre känd är en 14-minuters video som Warren sände live på Instagram från köket i sitt hem i Cambridge, Mass.
Med hjälp av en mobiltelefon filmade hon sin hund, sin man och en paus för att hämta en öl från kylskåpet . Videon arkiverades inte på hennes Instagram, Twitter eller Facebook-konton men den sparades av Newzzcafe och vi kan se denna bisarra video nedan.

Vad tycker ni? Är detta en lämplig president?I intervjun på Fox News Channel-show "All-American New Year" sade Trump att han skulle älska att ställa upp mot Warren,  samtidigt som han nämnde hennes misslyckade påstående att hon är av indiansläkt.

"Hon gjorde ett mycket dåligt jobb för att bevisa att hon är av indiansk härkomst.  Det fungerade inte särskilt bra ... Vi får ser hur det går nu, jag önskar henne allt gott, jag hoppas att hon klarar det bra, jag skulle älska att tävla mot henne ".

Han blev tillfrågad om han trodde att Ms Warren kunde vinna loppet.
"Ja, det vet jag inte, du måste fråga hennes psykiater," svarade han.

2 Kommentarer:

elina sa...

Ny Hillary?

Anonym sa...

Det här är riktigt otäckt:https://www.breitbart.com/politics/2019/01/01/timeline-mitt-romney-history-of-backstabbing-donald-trump/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.