27 januari 2019

Kulturkrig


Studie efter studie visar att konservativa människor tenderar att vara lyckligare än Vänster-folket.
Om man vill hitta lycka och glädje i Amerika i dag, måste man umgås med konservativa eftersom det inte finns några glada vänsterister.

De skrattar inte. De är ständigt upprörda, ständigt arga, ständigt olyckliga och de försöker sprida allt detta till alla andra och i många fall lyckas de!
   Det har en skadlig effekt på oss alla som helhet och många av dem som är rubbade och missanpassade och olyckliga avreagerar sig anonymt på Twitter.
För inte så länge sedan - före internet - var det journalisters jobb att intervjua personer, skriva reportage om verkliga händelser och ta reda på fakta. Icke så längre.

Nu behöver de inte lämna kontoret eller datorn.  Allt de behöver göra är att söka på Internet, hitta en källa till vad de vill ha och ett uttalande och det ser ut som de har jobbat länge och ingående på det.
 Twitter har tagit över och det är svårt att hittar en nyhetshistoria numera som inte har en Twitter-reaktion. 

Och vilka är dessa “Twittrare”?
     De är anonyma. De har användarnamn. Vi vet inte vilka de är och ändå anses de som trovärdiga,  dokumenterade expertkällor.  Och de är ingenting annat än en massa olyckliga, militanta, osynliga och anonyma marxister i pyjamas - och vem vet, pensionerade professorer - som påverkar nomineringarna för akademipris, domare, riktlinjer, värderingar  och förhållningssätt ….

Om de inte vore för Media skulle de inte vara relevanta ,men Media har blivit en vänster- mobb och det är Twitter också.  Det är inte svårt att hitta det - titta bara på händelsen med de kristna ungdomarna i Covington och en flinande grabb med en MAGA-keps utlöser allt som de hatar.

De hatar kärnfamiljen. De hatar kristendomens roll i grundandet av vår kultur och samhälle. De hatar vita människor och allt de anser vara “Vitt privilegium”. De hatar allt som i decennier, definierat vad som anses normalt i Amerika. 
   Mamma och pappa, 2,8 barn, en hund, två bilar i garaget, grillfest på  lördag, söndagsskola, pojkscouter, Little League,  heterosexualitet -  allt som brukade definieras som normalt och välanpassat.
    Vänster försöker bokstavligen förstöra den moraliska grunden för detta land men man kan inte bara skylla på dem. De konservativa och de som kallar sig Republican-moderata är också ansvariga eftersom de inte har gjort något för att stoppa det. År och år av samtycke  - utan att kämpa och slå tillbaka - inte ens när det gäller abort.

Det enda allvarliga diskussionsämnet var hur mycket man skulle ge efter - hur många av Vänsterns idéer man var överens om.  Tanken var att att låta Vänstern vinna alla kulturella strider, så att republicans kan fokusera på "finansiell konservatism" och vinna de väljare som bara bryr sig om plånboken.

“Jag är en social liberal men finanspolitiskt  konservativ."

2 Kommentarer:

Argus sa...

Nja, jag tror däremot att lyckliga människor är konservativa. ;-)

Berit sa...

Den demoraliserande antiamerikanska ideologin som kollektivister använt sig av för att avsiktligt förstöra landet under de senaste decennierna, har inte uppstått av sig själv.
Den konstruerades och importerades från utlandet. Frankfurt-skolan skapade det ideologiska vapnet - nämligen kulturmarxismen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.