03 januari 2019

Med såna vänner behöver man inga fiender"

Den nyligen valde senatorn Mitt Romney dök upp på CNN dagen efter att han skrivit en opinionsartikel för The Washington Post, där han var kritisk mot Trumps två första år:

"I hög grad formar en president nationens allmänna karaktär. En president borde förena oss och inspirera oss att följa "våra bättre änglar". Och det är inom det området som presidentens brister har varit mest påfallande”

"När det gäller avstängningen kommer jag att vara med republicans på den fronten ... det är viktigt för oss att säkra gränsen", sade Romney till CNN.

Inför valet 2012 tiggde och bad Romney om Trumps rekommendation.  Trump tyckte att Romney var den mest "valbara" så Trump stödde honom.


Romney hade bara goda saker att säga om Trump då som:
"Donald Trump har visat en enastående förmåga att förstå hur vår ekonomi fungerar. Han har gjort det här i Nevada, han har gjort det över hela landet.
Jag har tillbringat mitt liv i den privata sektorn - inte riktigt lika framgångsrik som den här killen, men jag har lyckats ändå.  Framgångsrik nog att förstå vad som krävs för att Amerika ska förbli den mest attraktiva platsen i världen för innovatörer, entreprenörer och företag, jobbsökare. "_ Mitt Romney - 2012

Romney vann inte då och nu attackerar han Trump ... vilken ynklig sak att göra mot en man som hjälpte honom för bara sju år sedan.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

De värsta sabotörerna/förrädarna i USA utöver obama är väl ändå trion John SCOTUS Roberts, Mitch McConell och Paul Ryan?

Berit sa...

Lyssna till vad Rand Paul har att säga om Mitt Romneys attack mot Trump:

"Jag fattar inte hur det kan hjälpa någon att stå upp som om de är “heligare än du," Och det är som, titta på mig, hur dygdig jag är. Och jag kommer att ta ner presidenten genom att kritisera hans karaktär inför hela nationen. "

https://youtu.be/OqhihEj9IH4

Anonym sa...

@ Anonym,
Mitch McConell har verkligen spottat upp sig och arbetar verkligen för Trump idag. För en vecka sedan berättade han att han suttit i senaten i 22 år men under de två senaste åren fått mera gjort än under ala de tjugo tidigare åren. Han har insett vad Trump betyder för USA och hela världen. Så jag skulle nog vara lite mera försiktig med "sabotör/förrädar"-stämpel.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.