20 januari 2019

Noll Trovärdighet


DailyCaller rapporterar att BuzzFeed News senaste omtvistade rapport om Trumps fd.  advokat Michael Cohen är bara den senaste i en lång rad av Ryska "bombnedslag” som visade sig vara ingenting alls.

Men BuzzFeed insisterar fortfarande på att deras falska nyhetshistoria är korrekt.

     Specialrådgivarens kontor bestred en rapport från BuzzFeed som hävdar att president Donald Trump beordrade sin advokat att ljuga om en potentiell affärstransaktion i Moskva under presidentkampanjen  2016.

   BuzzFeed-rapporten användes för att ytterligare driva åtalskraven mot presidenten, men Muellers team bestrider det centrala beviset för påståendet.

Det är bara inte Buzzfeed.  New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, ABC, CBS och NBC är alla förespråkare för Democrats.  De är engagerade i att få bort Donald Trump från presidentposten.  De är inte nyhetsförmedlare längre. Hur många gånger måste sådant här hända innan folk inser att journalistiken är död i Amerika?

Det har varit känt länge att Ben Smith, grundaren och chefen på BuzzFeed,  rapporterar enligt sin ideologi och inte enligt fakta. Lyckligtvis hade BuzzFeed ingen trovärdighet tidigare,  så de förlorade inte någon på grund av den här historien.

Democrats blev helt till sig i trasorna när historien kom ut. Under bara 24 timmar använde MSNBC och CNN ordet “åtal” över 200 gånger.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.