25 januari 2019

Ny abortlag i NewYork


Under de senaste 25 åren har Vänstern/ marxisterna / democrats omdefinierat många ord, men att spräcka ett huvud och suga ut hjärnan på en baby och kalla det  "Reproduktiv hälsa" är verkligen Orwelliskt.   Dr Gosnell kommer inte längre att hålla rekordet för att ha dödat flest barn.

Som förutspått har Andrew Cuomo fått igenom sin nya radikala abortlag i NewYork och han gör det också helt klart att de som protesterar mot Dödskulten är inte välkomna i staten.

Den så kallade “Reproductive Health Act “kommer att utplåna varje regel och begränsning av abort i staten och förklara att dödandet av ofödda barn är en "grundläggande rättighet".

Den “tillåter abort för nästan vilken anledning som helst under den sista tremånaders-perioden -  av ekonomisk anledning även på livskraftiga foster.
 Försäkringsbolag tvingas att finansiera abort och icke-läkare tillåts utföra aborter.  Lagen upphäver till och med skydd för barn som föds levande under abort och de kommer inte att ses som mordoffer.”

Och det kommer till ditt andra stater också.
Democrats är så rädda för att deras ohållbara Roe v. Wade-lag kommer att upphävas, så de skapar förebyggande nya lagar för att sabotera det.

Bara Kalifornien har fler abortkliniker än NewYork och One World Trade Center firade den nya lagen med rosa belysning.
Det är värre än när Empire State Building lyste islamiskt grön för att fira Eid al-Fitr, dagen efter en muslimsk terrorattack.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Fruktansvärt! Och hur lever dessa abortläkare med sig själva?! Fick dom inte avge Hippocrates eden?


Ann-Marie

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.