22 januari 2019

Semester


För oväsentliga federala anställda är regerings-avstängningen en semester med uppskjuten betalning, men alla vi andra förväntas fälla solidariska tårar ,eftersom det är besvärligt för dem.  Välkommen till den riktiga världen!
 Vi “Deplorables” (beklagliga) som Hillary kallade oss,  arbetar utan betalning flera månader varje år för att "dra vagnen" och finansiera DC: s slöseri. Och vi måste gå till jobbet varje dag.

    Ingen i DC bryr sig när de exporterar eller förstör hela industrier och anställda förlorar sina jobb och hem. Men när deras personliga kassaflöde tillfälligt avbryts ska vi tycka att det är en nationell tragedi.
   Visst det finns de som gör ett vettigt jobb, men det finns också många som skulle vara arbetslösa om det inte var för ett statligt jobb och de gör landet en tjänst genom att vara hemma. 
Många andra är anställda  på departement som bör avskaffas.

    Det är lätt att förstå att de känner sig orättvist behandlade. DC har inte känt av svåra tider. 
Exempel: Under de år som följde på kreditkraschen 2008 regnade de “fria” pengarna över hela DC och deras kompisar men nådde aldrig riktigt någon annanstans.

    DC är ganska likt den aristokrati som styrde från Kreml. Sovjetunionen föll för att den härskande klassen, “revolutionens förtrupp”, på något sätt var de som hade limousiner och villor, medan folket stod i kö för bröd och mjölk.  Människor märker dessa saker efter en tid.  Även vi "beklagliga och oförbätterliga” ser det.

En dag kan DC få det lavemang som de verkligen behöver.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.