30 januari 2019

Senaste nytt från Nordkorea


Nordkoreanska diktatorn Kim Jong-Un har gett order om att varje medborgare ska producera “mänsklig gödsel “ - 100 kg varje dag -  i ett försök att rädda det kommunistiska landets undermåliga jordbruk ...
 Hela befolkningen - varje myndighet, fabrik, institution och medborgargrupp måste som årets främsta uppgift  producera bajs”

 Dessa människor har inte ens tillräckligt med mat för att producera denna mängd gödsel.

De absurda höga kvoterna tvingar folket att antingen samla mänsklig dynga eller betala en avgift.
Så människor i Nordkorea går från dörr till dörr - från dass till dass - och ber sina grannar om skit för att lyda regeringen,  men de flesta människor kan naturligtvis inte producera 100kg per dag, så de ger vad de tycker är tillräckligt. 
För några socialister är det naturligt att producera “avföring” men för de flesta fungerar det inte.

Det borde kunna leda till ett handelsavtal med SanFransisco och New York. Båda dessa städer översvämmas av skit på gatorna och de har problem att bli av med det.  Det finns så mycket exkrementer på gatorna i San Francisco att man ger kartor till turister,  så att de kan undvika de värsta områdena.

Sälj dyngan till nordkoreanerna!


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.