12 januari 2019

Socialism slutar alltid i elände


Varje försök till socialism har misslyckats.  Venezuela är bara det senaste landet som har försökt att införa ett socialistiskt paradis, och som nu oundvikligen faller samman inför våra ögon. Socialism och kommunism har orsakat 100 miljoner människors död under de senaste 100 åren.

För några decennier sedan hade Venezuela massiva oljereserver och ett överflöd av andra resurser. Det hade en utmärkt levnadsstandard. Idag har venezuelanerna ingen mat, ingen medicin, och landet drivs med korruption och rädsla. Den svältande befolkning lider och många försöker desperat att fly från paradiset.
  Armén, med stöd av president Maduro, patrullerar gatorna redo att skjuta eller spöa upp de som protesterar.  Maduro och militären svälter inte.

Socialismen kan bara överleva genom korruption och hot. Det är ett system skräddarsytt för korruption.

Trots det faktum att varje socialistiskt paradis på jorden har förvandlats till ett helvete,  kräver många amerikanska politiker och deras anhängare socialism för Amerika.

Senatorerna Bernie Sanders, Elizabeth Warren och Kamala Harris är stolta socialister och prisar systemet högljutt. Yngre nykomlingar, som den socialistiska superstjärnan Alexandria Ocasio-Cortez (AOC kallad numera),  Beto O’Rourke  och Andrew Gillum sjunger med i kören.


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi är så tacksamma att få läsa dina precisa sammanfattningar. Stort tack Berit.

Berit sa...

Tack för vänliga ord!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.