16 februari 2019

Alla medel är tillåtna

President Trump undertecknade ett budgetavtal i förrgår, samtidigt som han förklarade ett “nationellt undantagstillstånd” (national emergency).

Mitt tidigare skriveri nedan, “Tji fick de” beskriver hur en mängd inflytelserika personer samarbetade för att omintetgöra Trump.
McCabe, Comey och Bruce Ohr,  James Baker, FBI, Clapper, Brennan, Rosenstein och alla de andra - inte en enda av dem har någonsin blivit vald till någonting. Ingen har en fullmakt från det amerikanska folket att göra vad de gjorde, och de försökte undergräva en vederbörligen vald president.
   Det var en kupp, och media var med på det och det fortsätter i det nya budgetavtalet.
Även om Nyhetskanalerna antytt att Mueller-undersökningen resulterat i nil, zero, nada,  är målet fortfarande att driva President Trumps popularitets-siffror i botten och budgeten har nu blivit ett viktigt redskap.

Democrats har lagt in en massa förbehåll, om hur mycket hinder och stängsel som kan byggas och de har satt en gräns för vilken typ som kan byggas. Det finns begränsning för modernisering. Detta avtal är fyllt med påbud som instruerar USAs president om vad han inte kan göra.  Nu tillåter det 23 miljarder dollar för Homeland Security, men begränsar gränshinder till 1,375 miljarder dollar.

När det handlar om invandring har vi bara ett parti i det här landet och jag tror att medlemmarna i Congress  (båda partierna) faktiskt med detta avtal skickar ett meddelande till hela landet att ingenting någonsin kommer att hända så länge som Donald Trump är president.
Utformningen i denna budget är ett meddelande till Trump-väljare att det är meningslöst att rösta på honom för han kan inte få någonting gjort.

 De kommer att lägga hinder i vägen och de kommer att efter bästa förmåga se till att han inte kan få något gjort.  Målet är att vi ska ge upp och ifrågasätta om det inte skulle bli bättre utan Trump.  Kanske vi skulle ha en bättre chans till förbättringar utan Trump?
De hatar honom så mycket att de aldrig kommer att tillåta något anständigt och bra för landet så länge han är president.

Det påminner om vad de gjorde mot Sarah Palin. De skapade så mycket negativitet runt Sarah Palin att de övertygade alla Republicans att det skulle vara bättre att glömma henne.

 Pelosi i The House och Schumer i Senate driver detta tillsammans och de vet att båda partierna gillar illegala invandrare fast av olika anledningar. Det finns undantag bland Republicans men det finns också många Reps. som inte vill att Trump ska lyckas.
De bryr sig inte om hur skadligt det blir, för i deras värld är det bara Donald Trump som är till skada för landet.
Påhitten om rysk infiltrering och Muellers ansträngningar har misslyckats med att få ner hans popularitets-siffror så det här är den senaste ansträngningen.
Förhoppningen är att om de kan hindra Trump från att hålla sina löften kommer hans anhängare att ge upp vid nästa val.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.