26 februari 2019

AOC fyller ett tomrum

Tucker Carlson gjorde en intressant observation igår kväll (vilket inte är ovanligt för hans del)

 I 2 år har Democrats inte gjort annat än hotat och skrikit om åtal och fängelse för president Trump, vilket lämnat ett stort hål där deras politik och planer borde vara.

Alexandria Cortez hoppade in med "New Green Mess" för att fylla vakuumet och dra partiet ännu längre till vänster och de andra kandidaterna slåss nu om att överträffa henne för att ta kontroll.

Det senaste jippot från president-hoppfulla är att visa att de är som vanligt folk, så de filmar sig själva i köket.
(Elizabeth Warrens version är här )

    I AOCs fina DC-kök (i en byggnad utan subventionerade lägenheter för fattiga och medelklassen)  drivs allt hon använder för denna matlagningsvideo av fossila bränslen!
Hennes apparater går på gas eller el. - kyl, frys, spis, diskmaskin, micro…
Ingredienserna har transporterats till henne med lastbilar som drivs med bensin eller diesel. Hennes lägenhet är fin och varm, och det finns ingen solpanel någonstans på taket och ingen vindsnurra.

 Hon har sitt fina, varma, mysiga liv tack vare tillgång på mat och bränsle och den massiva infrastrukturen som är helt beroende av fossila bränslen, och hon vill förstöra den fullständigt. 
  Hon hade inte kunnat göra videon om att laga mat i köket om det inte var för framsteg och Big Oil.

Sedan säger hon också att allt tyder på att hennes generation bör inte skaffa barn.
Det är bara inte rättvist !(till Mother Earth?).

USA: s födelsetal är redan under ersättningsnivå. Därför importerar vi illegala, så att de kan få barn som kommer att växa upp och hålla det sociala trygghetsnätet vid liv. Det har ökat med 60 procent sedan början av detta århundrade.

Barnet som hon föreslår att du inte skaffar eller aborterar om du blir gravid,  kan vara nästa vetenskapsman eller politiker som lyckas lära människor varför klimatet har förändrats i miljontals år. Han eller hon kanske kan undvika nästa istid.


3 Kommentarer:

Argus sa...

"The Founding Fathers" ansåg att 35 års ålder krävdes för att bli senstor eller president. Låt oss göra det till minimi röstålder så slipper vi alla "snowflakes"?

Berit sa...

Man bör kanske också vara skattebetalare för att få rösta?

Anonym sa...

AOC, praktexempel på hur man skrämmer män, suveränt och effektivt. Whatch and learn!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.