17 februari 2019

Bara en tanke


Vi lever fortfarande under “nationella nödsituationer” som införts av tidigare presidenter. Faktum är att sedan 1979 har olika presidenter förklarat “national emergency” 58 gånger och 31 av dem gäller fortfarande.

 Enligt Democrats kan president Trump inte förklara att det är en nödsituation fast vi invaderas av tusentals personer varje år;  ett stort antal av dem är medlemmar av gäng som säljer kvinnor och barn och som använder barn för att utgöra "familj-grupper” när de smugglar droger.

Jag undrar hur det skulle låta om det var tusentals ryssar som anlände till San Francisco eller New York och som krävde flyktingstatus för att komma in i ladet?
 Ryssen kommer, Ryssen kommer.!
Stora fartyg fyllda av ryssar eftersom Putin vill tömma sina fängelser och läger.  Varje år!

De ställer krav på det sociala trygghetsnätet som ursprungligen inrättades för våra fattiga och arbetslösa.
De vill ha alla instruktioner och anvisningar utskrivna med  А, Б, В, Г, Д, Е, Ё, Ж, З, И, Й, Л, М, О, П, Р, С, Т, У, Ф, Х, Ц, Ч, Ш, Щ, Ъ, Ы, Ь, Э, Ю, Я, och tryck 2 för ryska, var de än ringer.
De kräver speciella fri-städer så att de kan undvika polis och förpesta tillvaron för de ryssar som kom som lagliga invandrare och flyktingar på 1990-talet.

Ett hundratal personer korsar numera vår norra gräns mot Kanada men tänk om det i stället skulle vara tusentals som översvämmar Minnesota och Washington? Mängder som tar över de goda tech-jobben,  eller till och med som servitriser?
De tar över platser avsedda för minoriteter på högskolorna och för de människor som är födda här?

Ilhan Omar har visat oss att man inte behöver vara född i USA för att få en plats i Congress,  ha ett ondskefullt, fördomsfullt Twitter-konto och försöka förstöra Israel.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.