10 februari 2019

Barnamord är Femi-Nazi för “kvinnors hälsa”


Två gånger nu har Democrats vägrat att ta upp lagförslaget som kallas “Born Alive Abortion Survivors Protection Act,”

Åtgärden är "avsedd att se till att alla spädbarn som överlever en abort får samma lagliga skydd som nyfödda och obligatorisk vård,  samt bestraffning av de läkare som tillåter sådana barn att dö eller som avsiktligt dödar en nyfödd", (sponsor Rep. Ann Wagner (R-MO).

"Om Democrats motsätter sig, för vi fram det igen, och om och om igen,  för det är det rätta“. Det är inte en parti-fråga - det handlar om att rädda liv. Jag tror att alla kan hålla med om det. Vi borde lösa detta problem den här veckan. "

Lagen över hela landet fastställer att abort kan göras när som helst under graviditeten om kvinnans hälsa står på spel. Barnet i livmodern är inte en person. Om babyn är en person är den skyddad av femte och fjortonde amendment, vilka “skyddar personers liv” och att lagen gäller lika för alla personer. Man kan inte ta en grupp eller klass av människor och ta ifrån dem den rätten. Den lagen tillkom i stort för att förbjuda slaveri.

Men detta med abort och vad som händer sedan babyn är aborterad är en helt annan förskräcklig sak som fördes fram i dagsljus när Guvernör Northam - som också är barnläkare - tillfrågades:
“Vad händer med en baby som överlever aborten i nionde månaden ?”
 Han svar var att babyn kan läggas åt sidan och läkaren och mamman kan besluta att låta den dö.

Låta den dö???” Är inte babyn en person?
Man kan ju alltid diskutera om en baby i livmodern är en person eller inte men ett nyfött barn är en person och har rätt till lagligt skydd.

Som lagen Roe .v Wade och Doe v. Bolton tolkas kan en kvinna som påstår att hon inte är känslomässigt mogen att bli mamma, eller inte av rätt ålder  - få abort när som helst under graviditeten.

Under rättegången mot abortläkaren Gosnell som slaktade barn med en skalpell, använde man sig av ett expertvittne - en annan abortläkare som svarade på frågan:
“Vad gör man med en aborterad baby?-

Svar:  “Man låter  babyn dö, kvävd eller strypt”

Inget samhälle kan överleva särskilt länge om de tillåter att personer dödas bara därför att de är oönskade.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.