01 februari 2019

Black History


Februari igen och jag som trodde att när Obama valdes till president, skulle Black History Month vara över, men så är inte fallet.
Jag är faktiskt förvånad över att Obamas val inte gav svarta människor minst två månader. När man tänker på att Obama-administrationen tillät svarta att skrämma vita från att gå till vallokalerna och rösta, borde de åtminstone ha fått ett fjärdedels år.
Men om Obama inte kunde åstadkomma en eller två månader till,  borde man kunna stjäla en dag från januari och en från mars och förlänga februari till 30, ibland 31 dagar ? Åtminstone en av de "vita" månaderna borde vara villig att ge upp en dag i jämlikhetens namn,  eller hur?

Och tänk på mexikanarna  som bara får en dag,  fast de verkar nöjda med det. Jag ser alltid fram emot Cinco de Mayo, för jag älskar mexikansk mat. Uppriktigt sagt skulle jag gärna fira den dagen en gång i månaden.

Judarna har några dagar, men de är mestadels religiösa. Andra nationaliteter verkar antingen inte bryr sig, eller så  känner de inte till sin status. Personligen tycker jag att kanadensarna ska försöka få en månad, eftersom de alltid verkar förtryckta av Amerika.

Black History Month har pågått i årtionden, men svarta verkar inte veta mer om svart historia än de gör om grekisk historia.
Jag tror att den här månaden är mer avsedd att ge vita människor skuldkänslor, än den är ämnad att hylla svarta.

Vänster har alltid hävdat att de bryr sig om minoriteter. Det har alltid varit avgörande för deras framgång i  röstlådan. De har alltid hycklat om att de stöder Dr Martin Luther Kings önskan att vi ska värdera människor efter meriter och inte pigment - ett enkelt erkännande av individen och inte av en politiskt användbar klass.
Men i praktiken gör Vänstern allt de kan för att denna amerikanska minoritet ska vara beroende av dem och fientligt inställd till alla som bryter sig fri och blir oberoende av deras kontroll.

Vad man inte framhåller denna månad är att de allra flesta vita människor aldrig ägde slavar och ingen av de som lever i dag ägde slavar.  Det hindrar inte dumma Democrat-svarta från att inkassera på "vit skuld".


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.