27 februari 2019

De har inte någonting att komma med


Michael Cohen, Trumps fd. advokat kommer att vittna inför tre separata kongressutskott. Han kommer enligt uppgift att anklaga presidenten för brott vad gäller de hemliga utbetalningarna han gjorde före valet. Problemet är att Trump betalade pengarna ur sin egen ficka, vilket inte är ett brott. Han offentliggjorde utbetalningarna för länge sedan i sitt finansiella formulär.

Democrats är desperata.
Detta är det officiella stora spektaklet för att bli av med president Trump.
Det bästa vittne som kongressutskottet kan hitta mot Donald Trump är en person som kommer att tillbringa två månader i fängelse för att han ljugit för dem! Det är det bästa de kan hitta!

Allt de har är en man som har ljugit för dem; som medgivit det och som ska sitta i fängelse för det.  Ordförande Elijah Cummings ser inte glad ut under TV utsändningarna.
  Dessa människor vet att de inte har kött på benen. Det vrider och vänder på bottenskrapet i sina försök att sätta dit Donald Trump.
 Det finns så många motsägelser och Cohen kommer fortfarande med så många bluffar och undanflykter att det kommer att ta ett bra tag innan vi når slutet på allt detta.
På bilden ovan kan vi se Clintons gamla bundsförvant Lanny Davis bakom Cohen.

Cohen har alldeles säkert koordinerat allt detta med Democrats. Och varför inte? Detta är hans fribiljett - hans möjlighet till mindre tid i fängelse.

Allt handlar om att straffa Donald Trump, för att ha vågade ställa upp och vinna över Hillary Clinton.
Om Cohen har något som helst bevis för att Trump gjort något brottsligt skulle han redan ha fått en  överenskommelse som garanterar att han går fri.
 Det faktum att Michael Cohen fått fängelsestraff är bevis nog att han inte har någonting olagligt om Trump.
Så vad är den verkliga anledningen till den här cirkusen?

 Poängen är att ta över där Mueller misslyckades. Målet är att driva ner Donald Trumps popularitets-siffror så lågt som de kan.  Få ner dem till 30,  kanske tom. runt 20 , för att påskynda möjligheten att avsätta honom.
De är fullständigt fokuserade på att driva bort Donald Trump.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Informativ artikel. Misstänker att du liksom jag har lyssnat en del på den skarpsinniga, och underhållande, Rush Limbaugh ;)
Mvh Kurtan

Ps de kommer att misslyckas totalt...

Anonym sa...

Berit,
jag har följt en del av förhören. Där har framgått att Cohen har fått 3 års fängelse, som skall börja avtjänas OM två månader. Vad är det som gäller ?
Dessutom kommer han kanske att få påbackning på detta straff. I senator Mark Meadows förhör framgick att Cohen (samma dag som förhören hålls, dvs. onsdag) muntligen berättat för Meadows att han har haft många affärskontrakt med utländska firmor under de senaste två åren, men i den blankett som ifyllts inför kongressen förnekat att han överhuvudtaget haft sådana kontakter och kryssat för rutan NA (=non applicable). På Meadows fråga, hur detta kunde komma sig, svarade han "att han inte kunde svara på det". Det blev en het diskussion om man överhuvudtaget under ed får svara så på en fråga när det uppenbart rör sig om två olika uppgifter. Ordförande Cummings blandade sig i detta och gav Meadows rätt. Hursomhelst, Meadows påpekade att detta var ytterligare en uppenbar skriftlig lögn till kongressen, vilket kan ge ytterligare fängelsetid. Vi får se var detta slutar.
/SB

Anonym sa...

Berit,
Lanny Davis syns inte på den bild du visat, det är hans andra advokat, som jag inte känner namnet på. Lanny Davis sitter på Cohens högra sida och är på bilden nästan helt bortskuren, men syns tydligt när man tittar på olika YouTube-clips.
/SB

Berit sa...

Helt rätt Kurtan, jag får många idéer från honom

Berit sa...

SB, jag skrev fel i brådskan. Det ska vara OM två månader.

Berit sa...

Diskussionernas vågor går höga nu om det som Cohen säger är sant och om det beskriver något brottsligt.
Cohen har blivit fråntagen sina rättigheter som advokat efter att han ljugit.
Trump skriver:
"Michael Cohen var en av många advokater som representerade mig (tyvärr). Han hade också andra kunder. Han har just blivit avstängd av State Supreme Court för lögn och bedrägeri. Han gjorde fula saker som inte var relaterade till Trump. Han ljuger för att minska sin fängelsetid. "

Anonym sa...

Rush Limbaugh inte bara förmedlar 'idéer' utan korrekt information och fakta, samt drar logiska slutledningar. Fler i Sverige borde ta del av hans suveräna EIB radioprogram. Han är en riktig klippa (och rolig) ;)
Mvh Kurtan

Berit sa...

Kurtan, kan du tala om hur man hittar honom i Sverige

Anonym sa...

Jo, den eminente Rush Limbaugh kan man finna om man söker på hans namn på Youtube, som jag har gjort ;)Men misstänker att en mycket liten del av det svenska folket, och för all del folk i andra länder i Europe, vet om att han ens existerar...

Men om man tipsar någon så får det kanske spridning till en del, som ringarna på vattnet.

SAMIZDAT... i ett nötskal, som hjälpte till att störta forna USSR...
Mvh Kurtan

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.