08 februari 2019

Förbjud flygplan och kossor


The Republican Party borde se detta som ett nytt vapen för 2020. Det borde räcka med att de lutar sig tillbaka och iakttar hur en 29-årig Democrat, Alexandria Ocasio-Cortez får det att fungerar.
Hon existerar mest framför kamerorna och hennes framtoning är så högljudd att hon tom. överröstar rivalen  Nancy Pelosi som Democratic Partys förespråkare. 

I går presenterade Ocasio-Cortez sin omtalade Green New Deal, komplett med detaljerna om hur Dems. planerar att skapa ett perfekt klimat på bara 10 år - ett drastiskt uppsving av den amerikanska ekonomin och energisystemet, vilket innebär garanterad ekonomisk säkerhet även “för dem som inte vill arbeta.”

 Planerna kom i form av en resolution, sponsrad av senaten i Massachusetts, Edward Markey och AOC är fast besluten att tvinga fram en fullständig omröstning i “The House”.
Det betyder att varje Dem. i Washington kommer att rösta om att avskaffa flygresor, förbjuda biffar och tvinga alla amerikanska husägare att renovera sina hus och varje gruvarbetare, oljearbetare, boskapsuppfödare och bensinstations-anställd kommer att mista sina jobb.  (det kommer att bli populät bland väljarna)
Vi måste också spenderar trillioner och miljarder av skattepengar och av någon anledning är också statlig sjukvård en förutsättning för ett rent klimat. 
USA ska genom rena, förnybara nollutsläpps-energikällor fullständigt överge fossila bränslen och kärnkraft.
 Ocasio-Cortez har stöd bland millennierna och nyvalda democrats men hennes förslag möttes omedelbart av förlöjligande inte bara av “klimat-skeptiker” utan också av etablerade Dems. som Nancy Pelosi, som avfärdade det som en "grön dröm" och insisterade på att det finns andra, mer praktiska, sätt att bekämpa klimatförändringen än att förbjuda ko-fisar och flygplan.

Och Pelosi har också utsett en ny klimatförändrings-kommitté som består mest av "Fresh men” men som meddelade att de inte kommer att låta Cortez ingå i den. 
(Det kommer att orsaka fyrverkerier!)
Jag tror att Pelosi vet att det här är bara trams, hon måste helt enkelt.

En av bestämmelserna  i Green New Deal: Citat: "Expandering av höghastighetståg till en skala där flygresor slutar bli nödvändiga. '".
Det kommer inte att bli lätt för Hawaii.

Inget av detta är praktiskt, men det behöver inte vara det. Detta är bara en utgångspunkt. 
Vi vet hur förhandlingar fungerar. Man ber alltid om mycket mer än man förväntar sig att få och slänger alltid in mer än man egentligen tänkt sig.  De tror inte på allvar att de kommer att förbjuda flygresor, och de tror inte att alla byggnader måste tilläggsisoleras, men det är ett steg mot socialsim och fullständig kontroll.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.