24 februari 2019

“Get Whitey”

Det bästa med Smollett- påhittet är att det visar vad Media går för.

De behandlar händelsen som en engångsföreteelse men det är det inte.  Arrangerade bluffar om att vita personer anfaller svarta är normen snarare än undantag i Clown America. Se här!

Smolletts lögn kunde ha fått mycket allvarliga konsekvenser om den hade lyckats.  Han var redo att skicka två oskyldiga vita män i fängelse för att bevara trovärdigheten i sitt påhittade anti-svarta och anti-gay hatbrott.
   Hade säkerhetskameran pekat i rätt riktning kan han ha lyckats. Dag och natt skulle Media ha visat en oskarp  propaganda-video av de två maskerade männen med MAGA hattar i en koreograferad misshandel av Smollett, med en snara om halsen och det skulle ha lett till rasupplopp i Chicago.
Det skulle ha orsakat dödsfall, miljarder i egendomsskador och ännu mer fördömande av vita män.

Folk är förvånade över att Media inte lärde sig någonting från de anti-vita hatet gentemot Covington-pojkarna men Media är inte intresserade av att lära sig någonting. Deras avsikt är att få oss att hata vita kristna män. Det vet redan att de flesta av dessa "hatbrott" är påhittade men de bryr sig inte.

Smollett svek Media eftersom han var så dum att han avslöjade två kulturer  - Anti-White Hate-Industrin och Lögn-kulturen.
Dessa är verkliga kulturer, i motsats till falska kulturer, som Patriarkat eller Vitt Privilegium, som Vänstern klamrar sig fast vid för egen tillfredsställelse och präktighet.

Ironiskt nog har Smollett gjort MAGA en tjänst och vi borde tacka honom för det.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.