12 februari 2019

Green New Deal kommer att skapa hungersnöd

Democrats Green New Deal är inte bara bedrövligt dåligt. Det är vansinnig social ingenjörskonst av en storleksordning som inte förekommit sedan Pol Pot dödade en fjärdedel av den kambodjanska befolkningen. Om det genomförs, kommer inte ens 75 procent av USAs befolkning att överleva. 
Att medvetet kollapsa ekonomin i en sorts meningslös gest för planetens skull,  skulle resultera i mass-svält. Lyckligtvis förstår ett fåtal personer detta - inklusive en tidigare president för Greenpeace:

Green New Deal", som föreslagits av Congress-democrats är ett "recept på massmord" och "det löjligaste scenariot jag någonsin hört", varnade Greenpeace-grundaren Patrick Moore i en exklusiv intervju med The New American.  Faktum är att Dr. Moore varnade för att om de "fullständigt orimliga” förslagen verkligen genomfördes skulle amerikaner kunna tvingas ägna sig åt kannibalism för att undvika svält - och de skulle fortfarande inte överleva.
Moore noterar att utan fossila bränslen, kan mat inte levereras till städer. Situationen skulle snabbt likna en zombie-apokalyps.

Träd och djur så demonstrativt dyrkade av miljövänner skulle inte heller klara sig bra:
Om man eliminerar fossila bränslen, skulle varje träd i världen huggas ner och brännas upp.  Det finns ingen annan källa till uppvärmning och matlagning, när man eliminerar fossila bränslen. Man kan använda djurgödsel, om det finns några djur kvar, men djuren skulle alla dö också och bli uppätna. "
Det var vad som hände med husdjur och Zoo-djur när socialister förstörde Venezuelas ekonomi.

Moore kunde inte låta bli att notera att den dogma som Dems. använder för att motivera Green New Deal är oseriös:
Moore förklarade också att väldigt mycket av vad klimat-alarmister påstår är pseudovetenskap och det är lätt att visa att de är lögner. Till exempel gör koldioxid verkligen bra saker när det gäller att hålla planeten grön -  trots allt är det växtmat, sade Moore. Han skällde ut de som säger att korallrev dör på grund av påstådd konstgjord global uppvärmning, något han sa var inte sant.
Inte överraskande är den här “tanke-brottslingen” inte längre med i Greenpeace. Han lämnade organisationen när de började "karakterisera människor som jordens fiender - den mänskliga arten som naturens fiender, som om vi var den enda onda arten".

Democrats är uppfyllda av samma radikala ideologi.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.