18 februari 2019

Hur dum är Jussie Smollett?


Den sk. rasistiska attacken på Jussie Smollett har resulterat i rubriker i media här i USA under helgen och nu ser jag att även svenska TV-tittare “välsignats” med showen, så ni vet förmodligen vem det handlar om.
Båda säsongerna av showen har floppat i Storbritannien, Australien, Kanada och Tyskland - och det utländska nätens orsak till showens globala misslyckande är enkelt uttryckt: “Internationell publik kan uppenbarligen inte relatera till en show med en total svart rollbesättning."

Smollett påstod att han misshandlats av två vita män - så svårt att han hamnade på sjukhus.
Enligt två poliskällor i Chicago har man funnit nya bevis som talar för att Jussie Smollett kan ha orkestrerat attacken. Skådespelaren misstänks nu för att ha betalat två svarat bröder från Nigeria för att utföra dådet.

Tack och lov är brottslingar vanligtvis dumma.
Polisen säger att de blev misstänksamma mot Smollett nästan omedelbart. Han tog med dem till den plats där han påstod att han anfölls och pekade sedan på en dold kamera och talade om hur glad han var att brottet fanns på video.

Ummm, Jess. När såg du kameran? Var det när du blev slagen? När de satte snaran runt nacken på dig? När de hällde blekmedel på dig?
Det verkar som om du visste att kameran var där och att du iscensatt en attack just på den platsen så att det spelades in.

Vilken normal person skulle någonsin lägga märke till en kameran under dessa omständigheter?
Svar: En person som behövde en kamera just där.

Hur dum får man vara.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.