01 februari 2019

Ingen MAGA hatt i Kalizuela


"Tolerans!" skriker kollektivisterna med näsan i vädret samtidigt som vi läser att en restaurangägare och prisbelönt kokboksförfattare kommer att neka service till de som bär MAGA-hattar:  

  J. Kenji Lopez-Alt är en kock i Wursthall-restaurangen i San Mateo och säger i en tweet att han ser hattarna som symboler för intolerans och hat. Han kommer inte att tolerera någon som stöder USAs president, eftersom sådana människor är intoleranta. Han hatar dem eftersom de är fyllda av hat.

Lopez-Alt har moraliska invändningar mot MAGA-hattar och säger att de symboliserar swastikor och KKK-huvor.
    Försök att föreställa er att en restaurangägare för 10 år sedan nekade att servera någon som hade på sig en av dessa Hope-t-shirts med Obamas ansikte,  medan han förklarade att det påminde om en hammare och skära, under vars symbol över 100.000.000 människor har dött.

Det skulle ha varit mindre absurt men det skulle aldrig ha hänt. Vänstern använder så mycket intolerans, att det inte finns tillräckligt kvar för Högersidan.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.