23 februari 2019

Kamala Harris och Elizabeth Warren yrkar på skadestånd för slaveri


Democrat-kandidater går nu så långt ut till Vänster att de sällar sig till de mest extrema, krigiska, svarta rasisterna och kräver skadestånd för alla svarta i landet.

Kamala Harris kysser ringen på den mest beryktade, rasistiska bluffmakaren på planeten, Al Sharpton.
Hon säger att statliga ersättningar för svarta amerikaner är nödvändigt för att ta itu med arvet av slaveri och diskriminering.

Fauxcahontas, Elizabeth Warren säger att hon också stöder ersättning för svarta amerikaner, som påverkats av slaveri. En politik som experter säger kan kosta flera trillioner dollar, och en som Barack Obama, Hillary Clinton, Bernie Sanders och många toppdemocrats inte har stött.

Democrats radikaliseras så snabbt att även marxister som Sanders och Obama har svårt att hänga med.
När Obama först valdes, stödde han äktenskapets helighet -  “Äktenskap är mellan en man och en kvinna.”
Såvitt jag vet, håller ingen vald democrat den positionen nu. Om några år kommer vi att säga samma sak om privat egendom.

New York Times kallar denna nazistiska politik -  att konfiskera pengar från en rasgrupp man inte gillar och ge pengarna till en politiskt privilegierad rasgrupp  - “moraliskt driven".

Slaveri upphörde för 158 år sedan. Ingen har levt här under lagligt sanktionerat slaveri under många generationer. Finns det någon som verkligen anser att skadestånd  är moraliskt motiverat?

Vi betalar redan massiva ersättningar, i form av kvotering för intagning till universitet och vid anställningar,   immunitet mot ansvar och kritik och $ trillioner via välfärdsstaten.
Alla dessa pågående ersättningar till svarta betalas uteslutande av personer som aldrig ägde slavar. Majoriteten har inte ens förfäder som ägde slavar.

Elizabeth Warren vet bättre än de flesta, att vi redan betalar indirekta kulturmarxistiska ersättningar. Hon avancerade sin egen karriär på bekostnad av konkurrenter, genom att ljuga och påstå att hon var en amerikansk indian.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
här är en video från en kvinna från Jamaica, som berättar vem Kamala Harris i själva verket är. För det första är hon inte alls 'svart' om man med detta menar afrikanska ursprung till någon del. Hennes farfar var Joseph Alexander Harris, helvit med härstamning från England eller Irland. Denne Harris och var stor godsägare som odlade och exporterade kryddor frå Jamaica, troligtvis med hjälp av en mängd slavar eftersom slaveriet i Jamaica upphörde först vid deras självständighet den 3 augusti 1962, hundra år efter USA. Så Kamala Harris kommer från en familj som var stora slavägare. Man undrar förstås hur det blir med skadeståndet från hennes familj. Farfadern dog redan 1939, då hennes far, Donald J. Harris, var endast 1 år. Han är också en helt vit man men gifte sig med en indisk kvinna. De skildes när Kamala var 7 år.
Så det skall bli intressant att se hur detta utvecklar sig och vilka möjligheter MSM har att dölja allt detta i en valkampanj.
https://www.youtube.com/watch?v=K6qzbfKM0ww
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.