11 februari 2019

Ljuger som hästen travar

 Nu förstår jag varför Alexandria Ocasio-Cortez tog bort de löjligaste detaljerna i New Green Deal-planen, som de flesta av Dems. presidentkandidaterna stöder på hennes hemsida.

Det gör det möjligt för hennes anhängare att ändra historien på det enda sättet som är möjligt - genom att helt enkelt ljuga om det dokument som tidigare var offentligt.
 Det visar  Ivy League juristen och AOC-rådgivaren Robert Hockett:Detta toppar även Obamas lögn: ”Om du gillar din läkare kan du hålla din läkare” 

Nedan är en lista från en borttagen men arkiverad sida på AOC: s kongress-webbplats,  över objekt som garanteras "till alla" under Green New Deal . (+ ekonomisk säkerhet för de som inte vill jobba)

1. Ban affordable energy.

2. Eliminate nuclear energy.

3. Eliminate 99 percent of cars.

4. Gut and rebuild every building in America.

5. Eliminate air travel.

6. A government-guaranteed job.

7. Free education for life.

8. A salubrious diet.

9. A house.

10. Free money.

Nu när alla till höger om Khmer Rouge har tagit avstånd från absurditeten i Green New Deal, vill den här kollektivisten få oss att tro att detta och mycket mer aldrig var sagt. Kom ihåg att det inte bara var sagt, men också skrivet och spritt till allmänheten.

Ett dokument som AOC gav till NPR inkluderar “de fria pengarna för de som inte vill arbeta” tillsammans med mycket mer som inte är politiskt lämpligt att erkänna just nu, inklusive en hänvisning till att göra sig av med flygplan och “fisande kossor” och ett mandat att "uppgradera eller ersätta varje byggnad i USA".
Det finns fortfarande här.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.