12 februari 2019

Majoriteten gillar Trump


Rasmussens opinionsundersökning visar att Trumps popularitet ligger på 52 procent, hans bästa “show” på 23 månader.
Även Washington uppmärksammar detta, trots att det kommer från Rasmussen och inte från vad man kallar the-Beltway-undersökningarna, men också Gallup ligger på 45% och inte ens CNN kan prata bort det. De förstår inte vad som händer.

Vi har haft anklagelser om brott, undersökningar och utredningar, DOJ och FBI har försökt tillintetgöra honom. Vi har haft regerings-avstängning, massor av kritik för State of the Union, allt mothugg och käbbel runt gränsmuren och Donald Trump sitter där med ett bifall på 52% och pratet om muren fortsätter.

Democrats kommer att fortsätta att försöka blockera Trump, eftersom de inte vill ha en mur.  Democrats vill inte ha någonting som hindrar flödet av illegala invandrare till landet.
De vill inte ha en mur.  De vill inte ha ett stängsel.  De vill inte ha nya agenter.  Så det blir ingen kompromiss här - är min gissning - liksom det inte finns någon kompromiss vad gäller mycket annat problematiskt.
52% ? Never Trumpers och Democrats är frustrerade och arga, och de kan inte förstå det.

Amerika var för inte alltför länge sedan ett land som fokuserade på medborgaren - på individen. Amerikanens sätt att leva, hans möjlighet till välstånd, utbildning - kalla det speciellt amerikanskt - men det var ett land som grundats för medborgarna. Ett land med en konstitution som begränsande regeringens roll över medborgarna. Medborgaren stod i fokus, personen, den amerikanska individen var det viktigaste.

 Men inte längre. Under de senaste 30 till 40 åren har medborgarnas möjlighet att bestämma blivit mindre och mindre,  trots att de röstat i valen.  Kandidater låtsades bry sig om vad medborgarna ville under sina kampanjer och lovade att genomföra dessa saker om de valdes och vi vet alla vad som händer. De väljs baserat på deras på kampanjen och när de kommer till Washington ser vi ser inte många spår av det som de pratade om.

Många människor har blivit så frustrerade att de inte ens brydde sig om politik längre, men så kom Donald Trump, med sin slogan "Make America Great Again" och allt det betyder är att hitta tillbaka till det United States som står i de amerikanska medborgarnas tjänst - som sätter dem först.

Trump är ingen ideologisk man, men han älskar Amerika. Han vet vad som gjorde Amerika storslaget. Han vet hur Amerika grundades och bildades, och han vet vad som är nödvändigt för att föra Amerika tillbaka till vad det var - och det är vad han gör och folk ser det.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.