27 februari 2019

Muslimerna lovar att åtala Trump


Rep. Ilhan Omar (D-MN) och Rashida Tlaib (D-MI) är de första medlemmarna av Congress som undertecknat  en förbindelse som lanserats av en progressiv organisation, "By the People", vars mål är att avsätta Trump. De räknar sig en gräsrotsgrupp som "kom samman för att vi såg att miljontals amerikaner vill ha bort Trrump från presidentposten.”Administration borttagen från kontoret. "

De två muslimska kvinnorna går i spetsen:  "Vi är fast beslutna att bli av med denna administration och skapa ett land som lever upp till de ideal det grundades på”.

Tlaib skapade nationella rubriker för yttranden hon gjorde vid ett möte som organiserades av progressiv gruppen MoveOn.org bara timmar efter att ha svurit eden som en medlem av Congress. Hon lovade att få bort president Trump : “Vi kommer att gå in och vi kommer att åtala denna   “motherfucker. "

Både Omar och Tlaib har kritiserats för antisemitiska uttalanden - något som de två förnekar trots att de gjort det upprepade gånger. Tidigare i februari sade Omar, (som är en ledamot av utskottet för utrikesfrågor,)  att  republikanska lagstiftare mutas av förespråkare för Israels,  American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), för att stödja den judiska staten.

De säger att de väntar på  The Mueller Report innan de vidtar fler åtgärder.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.