13 februari 2019

Ny måltavla för dumma skämt

Vi har väl alla hört “norskhistorier” och här i USA var det polska skämt som var populära. Under Järnridåns dagar hade polackerna polis-histotier och här är en bra:

         En polack som körde en gammal Volkswagen kom ut ur sin favoritkrog, startade bilen och blev överraskad när en polisman knackade på fönstret. Polisen drog ut honom ur bilen och sa: "Öppna bagageluckan, jag tror att du är en tjuv." 
Polacken svarade: "Det finns ingenting i bagaget," men polisen insisterade på att själv se det.  Så vår hjälte gick till framsidan av bilen för att öppna luckan, varpå polisen grep honom och sa: “Bagageutrymmet, dumbom!” och drog honom till baksidan av bilen. Polacken öppnade huven över motorrummet och klev åt sidan.

         "A ha! Nu fick jag dig allt ! “utropade polisen. "Du har stulit en motor! Och du måste ha stulit den alldeles nyss för den går fortfarande! "

    Varje demografisk grupp berättar "dumma” skämt om någon annan grupp.  Det är inbyggt i vårt system så att vi kan känna oss överlägsna.
Fram till nu har det varit blondiner som varit mest utsatta. och vi har hört många sådana skämt, men nu har det ändrats.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.