09 februari 2019

Ole , Dole , Doff….

Den politiska krisen i USAs delstat Virginia har fördjupats.  De tre topp-tjänstemännen,  alla democrats är inblandade i skandaler.

Guvernör Ralph Northam är under påtryckning att avgå, efter att en bild från 1984 har dykt upp i en skolkatalog och där Northam har svartmålat ansikte.


Lt. Gov. Justin Fairfax står inför anklagelser om sexuella övergrepp och Attorney General Mark Herring har erkänt att han också en gång har klätt ut sig och målat ansiktet svart.
OJ,OJ OJ!
Ett råd till vita personer: När en intervju eller nyhetskonferens innehåller frasen: "Jag är inte en rasist," då har du redan förlorat argumentet.

Den senaste vita kändisen som hävde ur sig denna dumma förklaring är skådespelaren Liam Neeson. Det var ett försök att skyla över ett tidigare erkännande att han en gång hade för avsikt att attackera en slumpmässig svart person efter att en vän hade blivit våldtagen.

Virginias Gov. Ralph 'Moonwalk' Northam hoppades tydligen att Neesons klavertramp skulle ta uppmärksamheten från hans eget karriär-mord.  Nämligen att Northam inte hade förföljt en slumpmässig svart person, utan  istället hade porträtterat en slumpmässig svart person i skolkatalog.

Men i stället blev det värre.
Inför ett hav av reportrar nekade Northam till att det var han som var på fotot i boken men avslöjade frivilligt att han en gång sminkat sig svart för att föreställa Michael Jackson i en "Moonwalk-tävling".

Det visade sig ännu en gång att Northam är så kulturellt tondöv, att han inte fattade att det skulle bli ett extra problem att klä sig som en pedofil.
Northams möjligheter att avsluta sitt jobb lovade inte gott. 
Lt. Gov. Justin Fairfax är svart, och det skulle ha varit perfekt om en vit, utskämd man - skyldig till ett rasbrott - varit tvungen att avgå till förmån för en ung afroamerikan.

Men tyvärr är Farifax lite för viril.
En Kalifornia-professor påstår att Fairfax attackerade henne sexuellt vid DNCs nationella konvention, år 2004.
När Brett Kavanaugh anklagades ansågs han skyldig tills motsatsen bevisats, men inte så här, trots att 
Vanessa Tysons anklagelser är mycket annorlunda än Christine Fords.
Tyson angav exakta datum;  hon vet exakt platsen;  vänner bekräftar att hon omedelbart berättade vad som hänt och hon är också Democrat så hon har ingenting att vinna.

The National Organization of Women kräver Fairfax avgång, men ingen av Dems. som var angelägen om att Kavanaugh skulle dra sig tillbaka, har sagt ett ord om Fairfax och hans mycket trovärdigare sexuella anklagelse.

Men även om Northam och Fairfax försvinner, är Virginias attorney general en democrat, så platsen förblir i vänsterhänder, även om Mark Herring tyvärr är vit. Men nu har ju Herring också erkänt att han gjort en tillfällig svartsminkning under 1980-talet, fast han tidigare fördömt Northam för detta.

Men vi vet också att när Vänstern presenteras med ett val mellan att leva upp till sin moraliska exhibitionism,  eller att behålla makten så verkar makten alltid vinna.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.