21 februari 2019

Panik i leden


 CNN har tillkännagivit att de anställt “en av dom där”, en kvinna som tidigare arbetat för Jeff Sessions och som nu ska fungera som en politisk redaktör. Det resulterade omedelbart i förvirring och förvåning. 

Sarah Isgur Flores, som var Attorney General Jeff Sessions sekreterare och tidigare kampanjmedhjälpare till Carly Fiorina, kommer att hjälpa till att övervaka CNN: s 2020-kampanj bevakning.
 CNN har haft för vana att anställa fd. Obama-tjänstemän för att hantera politik - som tex.  nuvarande ankare och tidigare chefskorrespondent för nationell säkerhet,  Jim Sciutto - men att anställa en person som tidigare arbetat för Trumps administration leder till panik bland Vänsterfolket.

 CNN kallas också ”Clinton News Network" och reporters där fördömde anställningen och kallar det “demoraliserande”.   Tidigare talesman för Obama National Security och nuvarande co-värd för Pod Save America, Tommy Vietor,  tweeted att anställningen var "helt galen”:  "Varför anställer ni en högerhack för att övervaka den politiska täckningen 2020? Det ger varje democrat i landet ett skäl att tvivla på er objektivitet. "

 Förutom att hon arbetat vid justitieministeriet under Sessions,  har Isgur också arbetat för Ted Cruz och Mitt Romney, samtidigt som hon tjänstgjorde som biträdande kampanjchef för Carly Fiorina år 2016.

Det vänstervridna media har länge varit ett problem för republicans.  Men sedan Trumps kampanj startade har CNN varit den främsta sabotören och spridit lögner och spekulationer så snart de haft möjlighet.
 Även när Trumps framgångar är obestridliga, försöker CNN ignorera triumfen eller ge någon annan kredit.

Ironiskt nog känner CNN tydligen nu ett behov av att göra denna drastiska förändring när vi närmar oss 2020-valet - efter att ha spenderat två år med att spy ut vänsterpropaganda.

Det mest skrattretande var när de inbilla oss att Obamas åtgärder skapade Trumps ekonomiska framgångar.  Naturligtvis vet alla, med en hjärna stor som en spelkula,  att Obama förstörde vår ekonomi och Trump har fått den på fötter.

Ingen kan glömma händelsen när Jim Acostas uppförande ledde till att hans presskort blev indraget och Trump vidtog snabbt åtgärder för att stoppa Acostas partiska täckning av White House.

I den senaste Neilsen-rapporten hamnade CNN på 11 plats vad gäller totala antalet tittare.  De fem bästa nätverken var Fox News, ESPN, MSNBC, HGTV och Discovery.

En annan CNN-reporter, som briljerat med sin skandalösa dumhet är Don Lemon.  Han tar alla möjliga tillfällen för att kritisera presidenten - ibland stormar han även av scenen i ett tillstånd av barnsligt raseri.

Dessa utbrott och fasoner räcker tydligen inte längre för att ge CNN godkänt betyg. Allmänheten har tröttnat  på de vanliga media-fördomarna, så CNN är tvungen att vidta drastiska åtgärder. Nu, när de anställer Isgur kommer de att tvingas inkludera ett mer balanserat perspektiv.

Det är en sorgens dag när det anses drastiskt att erbjuda sanningen, men CNN kallas inte för Fake News för intet.   Det kommer att bli underhållande att se om en konservativ kan skaka om dem.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.