02 februari 2019

Pelosi säger: “Tyvärr, Mr. President”


House Democrats har nu presenterat ett motförslag om gränssäkerhet som tar dem längre bort från president Donald Trumps begära om 5,7 miljarder än vad de accepterat tidigare.

Det sex-sidiga förslaget, som ännu inte har släppts i lagstiftningsform, kommer att eliminera de 1,34 miljarder dollar för stängsel som partiledarna var redo att acceptera för några veckor sedan och som ingick i lagen om allmännyttiga budgetmedel i mars förra året.

Dessutom kommer förslaget också att begränsa eventuella kvarstående “icke-öronmärkta pengar” från att användas för att bygga "fysiska hinder" i vissa områden i närheten av vildmarksrevir och historiska parker.
Ett finansieringsförbud i budgeten 2018 begränsade bara byggandet i Santa Ana Wildlife Refuge, medan det nya Dem,- förslaget skulle stoppa byggnation i ytterligare fyra känsliga områden.

House Speaker Nancy Pelosi, D-Calif., förhandsgranskade förslaget och sade: "Det kommer inte att bli några mur-pengar i lagstiftningen."

Trump sade senare att det förslag som medlems-kommitté snott ihop för Department of Homeland Securitys budget  2019,  “inte kommer att fungera” och att han inte kommer att "slösa sin tid på att läsa vad de har att komma med “ om Dems. inte accepterar murpengar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.