27 februari 2019

Presidentkandidater vill döda nyfödda barn

Born-Alive Survivors Protection Act, är ett lagförslag som stoppades av Democrats med 53 röster mot 44. 
  Det krävs 60 för ett förslag att passera. 
Lagen är avsedd att säkerställa att barn som överlever aborter får ”samma skydd och vård  som nyfödda."

Dems.  hoppfulla Kamala Harris i Kalifornien, Amy Klobuchar i Minnesota, Cory Booker of New Jersey, Sherrod Brown of Ohio, Kirsten Gillibrand i New York och Elizabeth Warren i Massachusetts röstade emot förslaget.  Det gjorde också “oberoende” Vermont Sen Bernie Sanders.

Alla 2020 D-kandidaterna röstade för att låta barn dö efter födseln.

På grund av de hemska abortmetoderna är det kanska inte så många som överlever, men om det är en perfekt baby som bara behöver rengöras, hållas varm och matas? 
Kan mamman bara säga: “Nej, låt henne svälta ihjäl”? Verkar som det är vad Democrats avser.

Jag kommer ihåg när deras ursäkter var "klump av celler" eller "parasit i kvinnans kropp” men vad man talar om här är en verklig, levande, människa - inte inuti kvinnans kropp och inte en klump av celler.
Ingen kan förneka att detta är ett hjälplöst barn. Radikala feminister / marxister har tagit över Democrat Party och de vill inte rädda en enda baby som är född levande efter en abort om mamman vill döda henne.
Varför ska vi lita på dem när det gäller vår egen sjukvård!

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Ännu så länge står det i Konstitutionen att LIVET är heligt och okränkbart. Med Obamafolket i träskmarkerna ser det mörkt ut.
Drain the swamp, Mr. President!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.