04 februari 2019

Så här gick det till

För 2 veckor sedan anklagade journalister,  politiker, präster, TV-kommentatorer och kändisar, Nick Sandmann  och de andra pojkarna från Covington Catholic High School för att trakassera och hota en äldre man från en indianstam.

Nu presenterar deras advokat en video som visar hela händelsen och säger att de som felaktigt fördömde och hotade pojkarna kommer att ställas inför rätta.

I själva verket var pojkarna antastade av två grupper av demonstranter:  Black Hebrew Israelites, som slängde ur sig hatfyllda, ras-, homofobiska skällsord och indianska aktivister från American Indian Movement ledd av "stamföreträdaren” Nathan Phillips.

 Det tar bara 15 minuter att lära sig sanningen.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen fasansfullt att se de lägre stående raserna uppföra sig så här mot de vita och dessutom intelligenta pojkarna.

Anonym sa...

Jag är nyfiken på om svenska och internationella "klimatskojare" kommer att få betala för att de utnyttjat 15åriga Greta Thunberg
i deras ovederhäftiga propagandasyften?
https://uvell.se/2018/12/11/pr-spinnet-bakom-greta-thunberg/

Berit sa...

"Världen vill bedragas"

Berit sa...

Dawn Finley, Ph.D, lärare vid Vianney St. Louis High School har sagt upp sig. Hon skrev att Covington-pojkarna var "vuxna nog att tåla offentliga konsekvenser av att vara rasistiska, hatfulla högar av självbelåtna privilegierat sopor". Vilket visar vad en PH.D är värd idag.

robban sa...

beror nog på vilken PH.D det handlar om, vi har ju samma sjuka i sverige där folk dräller i evigheter på universiteten och doktorerar på allsköns idiotiska ämnen vilket ger en doktors-titel som i princip är värdelös utanför skolan. jag hoppas att de inte accepterar att storyn barar går upp i rök bara för att de blev påkomna med att ljuga ihop en story.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.