28 februari 2019

Samordning av vittnesmål

Speaker Pelosi har under lång tid planerat en kampanj för Congress för att avväpna Trump och nyckelfigurerna i attacken verkar vara Adam Schiff, Elijah Cummings och Jerry Nadler.
Michael Cohen var hörnstenen i en noggrant planerad aktion för att avsätta Trump.

I den här videon frågar Jody Hice Michael Cohen om planeringen och bakgrunden till att han beslutade att delta i en utfrågning. Cohen erkänner att rådgivande Demokrat Lanny Davis, samordnade det hela med ordförande Elijah Cummings och HPSCI-ordförande Adam Schiff.



Pelosi arbetade tillsammans med nuvarande tjänstemän inom USA:s Department of Justice, speciellt Robert Mueller och Southern District of New York för att senarelägga fängelsestraffet för Cohen, så att han skulle kunna vittna inför kommittéerna.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jag tror att detta slår tillbaka stort mot demokraterna. För alla som tittar på detta skådespel så framgår det ju tydligt hur Cohen trasslar in sig i lögner.
Dessutom finns det ytterligare en aspekt på detta spektakel.
Jussie Smollett verkar vara systerson till Kamala Harris och det framgår av vissa bloggar att den fejkade attacken verkar vara planerad i samverkan med just Kamala Harris och Cory Booker. Man hävdar att polisen i Jussie Smolletts iPhone funnit både samtal mellan dessa tre och också sms mellan dessa tre strax före den fejkade attacken. Dessutom har de två nigerianerna berättat för polisen att de har fått betalt och också hur mycket för att arrangera detta fejk.
Hur pass sant detta är kommer väl att ge sig. Även om det är raderat på telefon, så har ju NSA registrerat detta.
Vi får se. Trump vinner alla strider som man prackar på honom, det har varit min tro hela tiden.
/SB

Berit sa...

Det sägs också att Smollett betalade nigerianerna med en check. 0)

Anonym sa...

Berit,
Lanny Davis ser lidande ut på alla dessa YouTube-clips. Verkar inte gå riktigt som han tänkt sig. De är avklädda.
/SB

Berit sa...


Det senaste Pressen försöker få oss att tro idag är att President Donald Trump och nordkoreanska diktatorn Kim Jong Un avbröt sitt toppmöte därför att Trump är så oroad över vad Cohen kommer att avslöja att han måste resa hem.

robban sa...

hur mycket kan man hålla på att angripa en president med grundlösa anklagerser? vi snackar ju två år med trams här, har inte trump mandat att sparka folk som trakaserar honom?

Berit sa...

Man kan ju önska! De politiker som är valda kan han inte sparka och många av byråkraterna är skyddade av “civil service” lagar.

Anonym sa...

@ Robban,
jag tror att det var detta som hans regeringsavstängning i mångt och mycket handlade om. Man kan inte sparka byråkraterna i ett akut läge, men när regeringsavstängningen varat mera än 30 dagar (det gjorde den här) så har presidenten möjlighet och laglig rätt att göra sig av med byråkrater av ekonomiska skäl. Och det har nog gjorts i vissa fall - men får ingen uppmärksamhet.
För en vecka sedan publicerades en sammanställning om Vita Husets kostnader Obama vs. Trump och jag tror att Trumps kostnader hade reducerats med 2/3. Bland annat så sades att Michelle Obama hade 44 "hjälpare" i sitt hushåll, medan Melania endast använde sig av 5. Det är nog därför som vi inte längre hör så mycket skvaller eller läckor från Vita Huset.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.