22 februari 2019

Snö i sydvästra USA


För närvarande snöar det i Superstition Mountains öster om Phoenix, AZ.  Normal högsta temperatur i det området denna tid på året ligger nära 20 C.  Det snöar i Las Vegas också, där det normalt borde vara runt 18 C i dag.
 Vi har blivit itutade att det snart ska vara snöfritt överallt på grund av den global uppvärmningen.  Under tiden förutspås 1 meter snö i centrala Arizona.
   Så mycket för värme och torka som media skrämmer oss med.  Att varje år är det hetaste någonsin, vilket gör att vi måste genomföra Green New Deal för att stoppa den industriella revolutionen, så att våra koldioxidutsläpp inte bränner upp planeten.

Jay Lehr, vetenskapschef vid Heartland Institute, säger att de temperatur-data som federala byråkrater matar Vänstermedia med är falska, liksom teorin om att temperaturen bestäms av nivån av ofarligt CO2 i atmosfären:
    Den högsta temperatur som någonsin rapporterats var (57,7 C), 136 grader Fahrenheit i Libyen 1922.
Den högsta temperaturen för USA var (56,6 C) 134 grader Fahrenheit i Death Valley, Kalifornien 1913. Utsläppen från fossila bränslen 1913 och 1922 var försumbara jämfört med idag.

    Den kallaste temperatur som någonsin rapporterats var (-89 C) minus 129 grader Fahrenheit i Vostok, Antarktis 1983, då koldioxidutsläppen var fem gånger högre än 1913. Den kallaste temperaturen i de lägre 48 staterna (exklusive Alaska) var (-53 C) minus 64 grader Fahrenheit vilket registrerades 1996 i Embarass, Minnesota. Varnade media och klimatforskarna att denna låga temperatur indikerade att vi var på väg mot en ny  istid?

Nej, men de skulle ha gjort det om rekordet hade satts på 1970-talet, då media försökte sälja oss en överhängande istid.

    Den värsta värmebölja som någonsin registrerades inträffade i juli 1936 och genererade mycket höga temperaturer i hälften av Amerikas 50 stater. År 1935 var utsläppen från fossila bränslen 25 gånger lägre än idag.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.