05 februari 2019

State of the Union


Trump kommer äntligen att leverera sitt försenade Tal till Nationen och som kutym är, ska alltid en representant från motståndarpartiet komma med ett “motbevis”
Democrats har detta år utsett förloraren i Georgias guvernörsval, Stacey Abrams som den som ska ge svar på tal.
     Vi här i Georgia har novembervalet i färskt minne och allt protesterande och gnäll över resultatet, (det är inte ett fritt och rättvist val om de inte vinner).  Stacey Abrams förlust var en instruktionsbok i hur  Dems. kommer att hantera varje förlust av ett viktig val och det borde oroa alla.

Abrams är det perfekta förkroppsligandet av dagens Democrat Party.  Hon finansierades av långt-ut-till-Vänstergrupper  från Kalifornien - finansiering som hon vägrade att offentliggöra, trots anklagelser om att hon använde kampanjfonder för sin egen del  (typiskt democrat).

Hon var vinnare i identitetspolitikens lotteri - tävlingen om vem som tillhör flest minoritetsgrupper - och man måste rösta på henne annars är man en hatare av något slag.
Det borde finnas mycket rädsla bland Dems. om vilken ny dum sak deras representant kan harpla ur sig och som kan ge oss en berättigad anledning att skratta,  så det är fascinerande att de går så långt ner på listan att de väljer den misslyckade guvernörs-kandidaten, som fick ett raseriutbrott och vägrade erkänna att hon förlorat.

Detta är den nya standarden för Democrats -  de ställer en svart kvinna (som är homosexuell) framför kameran så att alla som ifrågasätter det hon säger kan kallas rasister/kvinnohatare/homofober.  På så vis behöver de inte bemöta någon faktisk kritik av sin politik.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Amen to that!! /gp

Anonym sa...

"Democrats" förväntar sig vulgära utfall någonstans ifrån i Amerika för dra igång nya hatkampanjer mot President Trump.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.