15 februari 2019

Tji fick de


Det har ryktats rätt länge att Mueller har kammat noll i sin utredning om Trump och även The Senate Intelligence Committee har medgivit efter 2 års rotande att de inte hittat något bevis på hemlig samverkan mellan Trump och ryssarna. Man tror också att Mueller inte kommer att presentera någon rapport alls.
John Dowd, Trumps advokat,  är övertygad om det.

Och det är inte bara Trumps advokat som säger att vi inte kommer att få en rapport.  Nu säger Muellers FBI-specialist, John Pistole, också det: “Vem trodde att det skulle bli en rapport? Reglerna kräver inte en rapport! Mueller kommer inte att bryta reglerna! Jag förväntar mig inte en rapport!

Hela poängen med Mueller-undersökningen har varit att skyla över den verkliga skandalen, vilket är samverkan mellan Hillary Clinton-kampanjen och Obamas Department of Justice, som drev en tyst kupp baserad på fabricerade “bevis”,  påhittade “fakta”, antaganden  - Fake  News -  för att försöka bli av med Donald Trump som president.
Det var en bluff för att skydda de korrupta FBI- och DOJ-ledarna under Obama-tiden och för att dölja Hillary Clintons massiva korruption och kriminella beteende.

Det var NBC som ursprungligen rapporterade att kommittéen inte funnit några bevis på samverkan. "Enligt en exklusiv NBC News-rapport som först sändes på tisdagsmorgonens MSNBC Live, erkände Republican and Democrat-källor från Senate Intelligence Committee att de inte hade hittat några bevis på samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland."

Rysslandsbluffen faller samman och folk kan inte backa tillräckligt snabbt. Här är några av dem:


Men nu kommer Andrew McCabe ut med en  bok. Han var en av ledarna i den här kuppen för att bli av med Donald Trump och 60 minuter hjälper honom att marknadsföra boken.  
Han skryter om sina ansträngningar att undergräva och störta Trump. Han medger att han och hans kompisar arrangerade en tyst kupp för att bli av med Donald Trump. Han säger också att pratet om att Rosenstein var försedd med hemlig inspelningsapparatur, under att möte med Trump i Oval Office, var sant.

Rosenstein och andra har skrattat åt det och förnekar det men McCabe påstår att det är helt riktigt.  Han säger att varje dag i White House även idag är botten.  Han skryter om vad han gjort och känner sig tydligen duktig, men samtidigt lär vi oss vad hans motiv är.

Det är verkligen en illa val tid för McCabe bok. Han skryter om sin sluga kupp att bli av med Trump samtidigt som Mueller-folket skvallrar om att de inte har någonting att komma med.

De har ljugit och manipulerat och de skador som de har åsamkat landet under de senaste två åren är oöverstigliga. En helt ny special-undersökning bör etableras för att utreda alla från Mueller och hans team, till McCabe, Comey, Strzok,  Bruce Ohr, - till var och en av dessa människor hela vägen till Fusion GPS, Perkins Coies advokatbyrå, Hillary Clinton, Democrat National Committee - hela vägen upp till Brennan och Clapper och kanske till och med Obama.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.