31 mars 2019

Hellre sanningsenlig än presidentvärdig

Tidigare under veckan, vid ett rally i Grand Rapids, Michigan, sade president Trump att det Democrats håller på med är “bullshit”.   Bokstavligen.  Att nu måste de bestämma sig för om "de ska fortsätter att lura allmänheten med löjligt “bullshit.”
Jag tror det var första gången.  Så vitt jag vet har ingen president någonsin använt den svordomen i ett tal, för att beskriva oppositionens beteende eller i något annat syfte.
Men Trump är inte som någon annan och hans beskrivning är rimlig och rättvis.

 Från allra första början har Dems. påstående att Trump konspirerat med Ryssland varit BS.  Under hela tiden har Dems. ljugit för allmänheten i ett hutlöst försök att underminera presidenten och, om möjligt, få bort honom  från jobbet.

Det var inte president-värdigt för Trump att använda uttrycket, men han har rätt och han har också rätt att vara väldigt arg.


30 mars 2019

Det är på tiden


Varför har Democrats övergivit Israel?

Alltsedan valet 2018 är hyckleri och arrogans vad vi ser numera i relationen mellan ledarskapet för Democratic Party och Israels Judar.
 Från 1948 har Amerika och i synnerhet Dem.Partiet varit allierat med Israel - den enda demokratin i Mellanöstern .
Men de nya medlemmarna Ocasio-Cortez, Tlaib och Omar har blivit medias gullegrisar och partiet har övergivit sina värderingar för att göra deras anhängare glada.

Trots att alla tre tydligt och upprepade gånger har demonstrerat antisemitiskt beteende, särskilt Omar, har  Dem.-ledarskapet övergett partiets karaktär i hopp om att tillskansa sig en yngre väljarbas.

Dessa tre kvinnor har definierat Israel som "ondska" och en "apartheidregim”,  liknat Gaza-terroristerna vid civil-rättsaktivister  och gjort Louis Farrakhan till en idol -  en av de mest högljudda och ondskefulla antisemiterna under de senaste fyrtio åren.

 Och ändå, i stället för att be om ursäkt för sitt beteende och klargöra att deras ord och handlingar inte är representativa för  Dem.Partiets traditionella värderingar, har ledningen gjort exakt motsatsen.
Istället för att ta avstånd, har de omfamnat dessa nybörjare, till och med placerat den allra värsta anti-semiten Omar i House Committee on Foreign Relations.

Talare Pelosi poserar stolt tillsammans med dem på omslaget av Rolling Stone Magazine och pga. deras spåtryckningar drog senator Schumer tillbaka sitt stöd av en anti-BDS-proposition i januari som skulle ha stöttat Israel. .
När en proposition föreslogs för att fördöma antisemitism och det hat som exponerades var den fullständigt urvattnad, för att inte peka ut Omar personligen.

Lördagsgodis


29 mars 2019

Trump tänker stänga gränsen nästa vecka


President Trump tweeted tidigare idag att han planerar att stänga åtminstone en del av gränsen mellan USA och Mexiko nästa vecka i ett försök att tvinga Mexiko att vidta åtgärder och stoppa invandrarna.
 Eftersom de ekonomiska konsekvenserna kommer att vara allvarliga är det klokt att ge en varning så att alla kan förbereda sig:
Trump har hotat att stänga gränsen tidigare. I december, under den partiella regeringsstängningen sade han också att han skulle stänga gränsen om democrats inte gick med på att finansiera byggandet av hans mur.

     Gränsen stängdes inte och regeringsstängningen avslutades med att Congress avsatte en löjlig bråkdel av pengarna till den mur som Trump önskade.

     Arresteringar längs södra gränsen har ökat de senaste månaderna. Gränsagenter har snart häktat 100 000 personer enbart denna månad - mer än hälften av dem är familjer med barn.
(mera här)

KETUTUS


28 mars 2019

Muellers häxjakt


Edsvurna vittnen…..mer än 500

Stämningar……..2800

Husrannsakningar ……mer än 500

FBI advokater och agenter …..40

Vi ser tillbaka på Russiagate

Snaran dras åt,; Väggarna faller samman” ... för etablissemanget inom Vänster-Media.
 Det kommer att dröja länge innan en seriös person tar dem på allvar efter den spektakulära kollapsen av Russiagate.



¨Ägg i ansiktet “- passar perfekt i deras självbelåtna flin.
Ingen av dem har hittills trätt fram för att be om förlåtelse för bedrägerierna och lovat vara ärligare i framtiden.
Rachel Maddow, de hemliga överenskommelsernas drottning,  går fortfarande på i ullstrumporna.

27 mars 2019

Så pinsamt


Ingen Democrat röstade för Green New Deal!

Senatens majoritetsledare McConnell försökte tvinga Democratic party’s  presidentkandidater att visa sin rätta färg genom att rösta om vansinneslagen, men inte en enda democrat röstade för klimatförändrings-förslaget.
Omröstningen blockerades sent på tisdag med ett resultat av  0-57.
 43 Dems.  röstade bara "närvarande", däribland senatens halvdussin presidentkandidater, för att stoppa GOP-manövern och, som Bloomberg uttryckte det, "köpa tid att bygga upp sina kampanjpositioner. "

Röstningen var den första av många försök av Republicans att tvinga de socialistiska anhängarna av Green New Deal att hamna i rampljuset och hantera allmänhetens granskning.
Förslaget - för det mesta en samling mål för att mildra klimatförändringen snarare än en helt planerad handlingsplan - som enligt vissa skulle kosta över 100 trillioner dollar och skulle kräva ett skyfall av pengar (även känt som "MMT), har blivit en favoritmål för kritik av McConnell och Republicans, sedan nykomlingar som Alexandria Ocasio-Cortez i New York och senator Ed Markey of Massachusetts presenterade det i februari.

"Jag är mycket glad över att det amerikanska folket kommer att få möjlighet att lära sig exakt vad var och en av deras senatorer står för vad gäller denna radikala, socialistiska övertygelse som vänder upp och ner på hela den amerikanska ekonomin", sade McConnell före omröstningen.

Den möjligheten gick om intet när 43 Dems. tog den enkla vägen ut istället för att uttrycka sitt stöd för det löjligaste förslaget i den socialistiska historien .

Även de sex Dem.- presidentkandidaterna, inklusive Cory Booker i New Jersey, Elizabeth Warren i Massachusetts, Kamala Harris i Kalifornia, Kirsten Gillibrand i New York, Bernie Sanders i Vermont och Amy Klobuchar i Minnesota, röstade alla närvarande.

Än så länge har kandidaterna för D-nomineringen generellt inte presenterat specifika förslag.
Senator Cory Booker i New Jersey har kallat Green New Deal “djärv, och senator Kamala Harris i Kalifornien har sagt att det är "en investering" som är värd kostnaden.
Senator Amy Klobuchar i Minnesota beskrev det lite mindre entusiastiskt, som en “strävan” för att hantera klimatförändringen.

Strax efter vad som har kallats “Trumps bästa dag”- den dag när han inte längre har samverkade konspirationsteorier hängande över sig  -  träffade han Senaten-republicans  och enligt Lindsey Graham sade presidenten om Green New Deal, "Se till att ni inte dödar det för mycket för att jag vill ställa upp  emot det  2020.”


Ingen anständighet?


Jussie Smollett åtalades på 16 olika punkter, bl.a för att ha ljugit om ett hatbrott. 
 Han hävdade att han attackerats av två maskerade män, när han var på väg hem sent en kväll.  Smollett påstod  att männen ropade: "Detta är MAGA-land" -samtidigt som de misshandlade honom och ropade rasistiska anti-gay -glåpord.

Chicago-polisen fann sedan de två männen som visade sig vara bröder - Ola och Abel Osundairo - som betalats med en check från Smollett. Brödernas advokat, Gloria Schmidt, sade att Smollett “bedrog” och "utnyttjade" Osundairos från "en förtroendeposition".

Åklagarna i staden Chicago släppte sedan alla kriminella anklagelser.

Chicagos borgmästare Emanuel var mycket upprörd över att fallet tagits bort fullständigt och han kallar det “vittvätt av rättvisan” och att Smollett är "en person som sluppit undan utan att ta moraliskt ansvar för fel och handlingar. "
En person som utnyttjar “hat-lagarna” för att avancera sin karriär.”

Det spekuleras vilt i dag om varför anklagelserna släppts och borgmästaren säger att  det ”skickar ett tydligt budskap om att om man har inflytande och makt, kommer man att behandlas på ett sätt, och om man inte har det kommer man att behandlas på ett annat sätt. ”




26 mars 2019

Trumps och Kavanaughs fiende arresterad


Den äckliga porr- advokaten Michael Avenatti har arresterats och åtalas av federala brottsbekämpande myndigheter för finansiella brott i två separata fall i Los Angeles och New York.
Det kunde inte drabba en lämpligare person!

Federala åklagare anklagade Avenatti för förskingring av 1,6 miljoner dollar avsedda för en kunds förlikning för att täcka "utgifter för hans kaffeservering”.
Han är också anklagad för att under falska premisser ha tillskansat sig mer än 4 miljoner dollar i lån från en Mississippi-bank 2014, genom att lämna in falska deklarationer som visade att han hade rakat in miljoner i vinst från 2011 till 2013.  I själva verket hade Avenatti inte lämnat in en personlig deklaration till skattemyndigheten  under något av dessa år.

Avenatti har också "försöka tvinga åt sig mer än 20 miljoner dollar från ett börsnoterat företag genom att hota att använda sina kontakter för att åstadkomma väsentlig ekonomisk skada och skapa dåligt rykte för  företaget, om hans krav inte uppfylldes.  Företaget i fråga var Nike.

Avenatti blev  president Donald Trumps fiende när han representerade porrskådespelerska Stormy Daniels i hennes  krig med presidenten.
Daniels, som inte längre är Avenattis klient, sade på måndagsmorgon att hon var "ledsen men inte chockad” över nyheter om arresteringen.
 “För mer än en månad sedan fattade jag beslutet att säga upp Mikaels tjänster efter att ha upptäckt att han hade behandlat mig extremt oärligt, och det kommer att bli fler meddelanden om det.

Anhållandet i måndags markerade en djupdykning även med dagens standard. 
För åtta månader sedan testade Avenatti möjligheten att ställa upp som kandidat i presidentvalet 2020. Han drog  stora folkmassor och fick gynnsamma recensioner från de som hatar Trump.

MSNBC och CNN är nu statliga företag…

…säger Glenn Greenwald:



Pensionerade tjänstemän från underrättelsetjänsten (till exempel Comey, Brennan) används både som källor och nyhetsanalytiker

25 mars 2019

Kommer någon av dem att be om ursäkt?





En mycket dålig dag för CNN



Harvard-professor Alan Dershowitz kallade söndagen en ”bra dag" för president Donald Trump, innan han sade att CNN “miss-informerat allmänheten” och att de borde skämmas.

Advokat General William Barr levererade en fyrsidig skrivelse, som sammanfattade Robert Muellers nyligen utlämnade rapport till Congress och som satte stopp för alla anklagelser om samverkan med Ryssland från presidentens sida eller från någon i hans kampanj.

"Men det är viktigt att vi får veta att det inte finns några förseglade anklagelser. Det finns ingen rekommendation för några ytterligare åtal, och det här är inte vad många fruktade, något som  bara skickas vidare till södra distriktet så att de sedan säger att vi kommer inte att anklaga den här mannen,  men att vi kanske borde göra det,“sade Dershowitz.

24 mars 2019

Muellers rapport


Under två års tid har nästan alla nyhetsförmedlare - och varje vänsterpolitisk organisation - spekulerat, ljugit  och fantiserat över vad sorts dynga Muellers team och Never-Trump-advokater skulle kunna gräva upp om presidenten och hans medarbetare.
Gång på gång har de använt utredningen som en grep för att attackera Trump-administrationen. 

Men med varje ny anklagelse och varje nytt fall som Mueller har lämnat över till olika distriktsdomstolar,  har det blivit allt tydligare att den speciella utredningen har använt justitieministerns befogenhet att göra utredningar om alla personer som haft kontakt med Trump och göra allt i deras makt for att tvinga dem till samarbete eller fängelse.

Democrats, media och justitieministeriet har gjort mycket mer skada på vårt land än Ryssland kunde ha drömt om.
Media, i samverkan med Adam Schiff och Democrats i Congress,  vill att utredningen ska fortsätta och fortsätta i evighet eftersom det ger dem intäkter när människor tittar på deras rapporter eller köper prylar från de annonsörer som stöder deras lögner.
NYT, LATimes, WaPo, CNN, MSNBC, Hela alfabetet och HuffPo, Vox och Big Tech hatar Trump, men de älskar de pengar som de tjänar på honom.

Samverkan är inte ett federalt brott. Om vi skulle attackera alla regeringar som försökt påverka valen här i USA skulle landet inte ha några allierade alls och inte heller militära baser på utländsk mark.

Mueller och Media har behandlat den rättmätigt valde presidenten och hans medarbetare, som om de var en mordisk, organiserad maffia-familj
Det har varit har varit en historisk insats av Vänstern och Washington-etablisemanget  att göra sig av med en amerikansk president.
En inkvisition utförd av byråkrater som inte gillade valet som amerikaner gjorde 2016. "

Äldre kvinna sparkad i huvudet

Man behöver inte resa till New York City, det går att uppleva tillståndet i staden i säkerhet hemifrån, genom att titta på en video.



Vi vet att vi är i New York eftersom ingen lyfter ett finger för att hjälpa den gamla kvinnan.   I stället fotograferar man och ojar sig.

Detta är hur Nordamerika i allmänhet kommer att vara när kollektivisterna har uppnått sitt mål.

23 mars 2019

Visst ska vi öppna våra hem

Ni har väl alla sett detta redan, men …ifall inte.



Stor skillnad mellan att låta snäll och präktig och verkligheten.

Varför det är fel att ha barn

Dessa två förklarar varför man inte ska ha barn - och också hålla sig borta från modern sjukvård  (utom när det handlar om att abortera barn)


Låt den Tredje Världen ta hand om all reproduktion.
Om ni tror att Bernie eller Beto inte kan bli valda…..  Kom ihåg att dessa människor förmodligen röstar.

22 mars 2019

Lördagsgodis

En dag i Trumps Amerika


När hjärtat slår...


Mississippi Gov. Tate Reeves, (R),  signerade ett lagförslag som förbjuder aborter i staten efter att man kan registrera fostrets hjärtslag.
Det sker vanligtvis omkring sex veckor efter befruktningen.

Lagen är en av de striktaste i nationen och Mississippi har nu anslutit sig till ett ökande antal stater som planerar liknande begränsningar av abort.
South Carolina och Ohio  är bland dessa stater och vår guvernör här i Georgia ställer sig också bakom ett liknande förslag.

Till skillnad från vissa "hjärtslags”lagar gör Mississippi-förslaget inte undantag för graviditeter som orsakas av våldtäkt eller incest, men om en läkare säger att en graviditet skulle äventyra kvinnans liv,  godkänner man abort.

Skrämmande militärfilm

Den venezuelanska militärfilmen nedan övertygar mig om att Bernie Sanders, Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar - och alla andra allierade som Nicolas Maduro har bland de radikaliserade democrats - har rätt när de säger att amerikanska styrkor måste hållas borta från Venezuela, oavsett vad som händer där. 
Föreställ er amerikanska trupper som ska slåss mot dessa soldater.

Denna träningsvideo gjordes  "i ett försök att skrämma amerikanska väpnade styrkor":



Det verkar som den socialistiska regimen har kört militären, såväl som oljeindustrin,  i botten.

21 mars 2019

Joe Biden och Stacy Abrams, det blir roligt!


Joe Biden fd. vicepresident har inte ens tillkännagivit att  han ställer upp i presidentkampanjen 2020, men han kanske redan har utsett sin vice. (rapporterat av Axios.)

Bidens rådgivare överväger att välja Georgia House Minority Leader Stacey Abrams, hon som förlorade guvernörsvalet här 2018 till Brian Kemp och som i vanlig socialist-ordning vägrade erkänna att hon förlorat. 

CNN rapporterade på måndagen att Biden övervägde att tidigt välja en medhjälpare och Abrams namn kom omedelbart i åtanke, särskilt efter att Biden och Abrams träffades förra veckan, även om de inte "formellt" diskuterade tanken på att hon skulle passa som Vice President.

Tanken bakom detta val skulle vara att visa att Biden "inte bara är en vanlig gammal vit gubbe”.
Abrams var den första svarta kvinnan som nominerats för guvernör av ett stort part.  Hon är också mer än tre decennier yngre än Biden och lesbisk kvinna - vad som fattas är transgender med ett spanskt namn.

Men det finns vissa rådgivare som erkänner att det skulle ses som en gimmick att använda sig av Abrams och det är oklart om Biden själv känner till planen.

The New York Times rapporterar också att Abrams anses vara ett tidigt val , men Kamala Harris (D-Calif.) Beto O'Rourke är andra möjligheter "om deras kampanjer inte verkar gå så bra under de närmaste månaderna. "

Inshallah spaghetti

En fördel med multikulturalism är att mötet av fundamentalt oförenliga kulturer ibland resulterar i skratt, som när muslimor försöker äta spagetti medan de är klädda i burka:



20 mars 2019

Terroristrekrytering


Obama importerade 70,000 immigranter från Somalia och placerade dem i Minnesota, där i stort sett alla bor inom samma område, speciellt i First Congressional District.

FBI har nyligen rapporterat att det är huvudorten för Amerikas terroristrekrytering och det representeras av Ilhan Omar som ser som sitt huvudsyfte att avskaffa Americas Homeland Security.
Jag undrar varför .

“Underlig” Kandidatplattform

Under de senaste dagarna har Dem-kandidaterna för 2020 plockat ihop ett ganska udda program.  President Trump noterar att det verkar "konstigt":


Förutom att stödja barnamord,  eliminering av gränser och Immigration Customs Enforcement (ICE),  vill de ha förbud mot vapen och de har alla skrivit under The Green New Deal, som förespråkar höjda skatter.
De vill också betala folk som inte arbetar, eliminera flygresor, förbjuda kor och anpassa varje struktur i Amerika för "hållbar energi".

Programmet expanderar nu till att sänka rösträttsåldern till 16 år, eliminera electoral college; införa mandatperiod för federala domare och tillsätta fler domare i Supreme Court, för att fördjupa de ovannämnda progressiva positionerna .


19 mars 2019

Universiell Inkomst


En ny förhoppningsfull presidentkandidat har dykt upp på scenen - Andrew Yang. 

Ta en okänd kille,  helst en minoritet, och presentera honom som nästa fantastiska person som landet inte kan leva utan. Det kallas Barack Obama-modellen!

Yang debuterade i San Francisco och det sägs att 3000 personer var överförtjusta.
   Och varför inte ! Han lovar att om han vinner kommer alla vuxna att varje månad få 1000 dollar varesig de jobbar eller inte.

Den 44-årige sonen till taiwanesiska invandrare har redan överträffat förväntningarna - nästan okänd i förra veckan - men har inspirerat tillräckligt med donationer för att kvalificera sig för den demokratiska primärdebatten i juni.

Förutom en grundinkomst för alla tänker Yang också förbjuda omskärelse i USA, så att amerikanska föräldrar inte känner sig pressade att utföra det på sina söner.



Stackarna, de är så stressade


Smartphones och digital teknik ska göra våra liv enklare, men för unga vuxna verkar det som om livet bara blir värre - av många olika anledningar.
 Enligt en ny undersökning upplever ungefär 3 av 5 millennier (58%) att livet är stressigare nu än någonsin tidigare.
Mycket av vad som stressar dem är digitalt, men de kanske slipper mycket av det nu,  när vi förbereder oss för New Green Deal, vilket nödvändigtvis också måste eliminera telefonerna.
Jag skulle ha gissat att #1 på listan var att förlora telefonen - de kan ju inte andas utan dem.

Jag kan inte ens förstå varför,  “välja vad man ska ta på sig”, ens finns med.  Hur svårt kan det vara att välja ett par jeans? Och borde inte betalning av studielån vara högre upp? Kanske #2 eller #3?

Undersökningen av 2000 amerikanska millennials visar att en tredjedel av dem tror att deras liv är mer stress-fyllda än den genomsnittliga människans liv.
Jag kan tänka mig att en av de främsta stressfaktorerna är att de tror att de kanske är genomsnittlig.

Här är listan:

1. Losing wallet/credit card
2. Arguing with partner
3. Commute/traffic delays
4. Losing phone
5. Arriving late to work
6. Slow WiFi
7. Phone battery dying
8. Forgetting passwords
9. Credit card fraud
10. Forgetting phone charger
11. Losing/misplacing keys
12. Paying bills
13. Job interviews
14. Phone screen breaking
15. Credit card bills
16. Check engine light coming on
17. School loan payments
18. Job security
19. Choosing what to wear
20. Washing dishes


17 mars 2019

Uppmärksamhet! Så mycket som möjligt

Hans manifest visar att han förstod hur Media fungerar.

"Varför valde du att använda skjutvapen?

Jag kunde ha valt vilket sorts vapen som helst.   En hyrbil fylld med TATP.  Vetemjöl, en metod att sprida det och antända det.  En hammare och en träsköld. Gas, eld, fordon, flygplan -  alla metoder var tillgängliga.
 Jag hade viljan och jag hade resurserna.

Jag valde skjutvapen för den påverkan det skulle ha på den allmänna  diskussionen.  Den extra mediarapporteringen det skulle ge och den påverkan det kunde ha på Förenta Staternas politik och därigenom världens politiska situation."

Han beskrev också sig själv som en ekofascist. Människor orsakar förorening, så varför inte döda människor. Han beundrade de kinesiska kommunisterna.

Under tiden skyller CNN på Trump, och Social Justice Warriors anklagar Chelsea Clinton för att hon försvarar  Israel.

Poeten Beto och kossorna

Vissa säger att han inte har åstadkommit någonting, men förutom att han vill öppna våra gränser och försökt fly från scenen efter att ha kolliderat med en lastbil när han körde full,  har president-kandidaten Robert Francis O'Rourke aka Beto, också skrivit poesi.
Här är ett exempel, ”The Cow's Song.

Beto måste vara nöjd med den behandling han har fått från liberala media. Det verkar som de finner honom tilltalade och de är angelägna om att “polera hans ända, putsa, vaxa och skrubba.” som han önskar.
     Längre ner i dikten uppmanar han kossan: ”tryck dina hovar upp i min analytic passage".

Mindre lustiga är hans mordfantasier som involverade att döda barn. Ett utdrag via Reuters:

Det verkar som Beto har mer att komma med än vad man tror.  Här följer Tucker Carlson och  Mark Steyns kommentarer om Beto som poet.



16 mars 2019

Nummer 11, Robert Francis O’Rourke


Ifall ni inte redan vet det.  Robert Francis "Beto" O'Rourke har ändrat sig och meddelat att han har för avsikt att ställa upp i presidentvalet 2020.  Hans beslut kommer att stjäla några Bernie Sanders-sympatisörer.

O'Rourke har ingen erfarenhet från en verkställande befattning; han misslyckades i en valkampanj mot senatorn Ted Cruz; och är generellt knäpp och saknar allvar och trovärdighet.

Det är knappas troligt att han kan åstadkomma mer än att ta några röster från Bernie; vilket skulle vara i linje med vad DNC-klubben föredrar.

DNCs inofficiella "utvalda" - kandidaten som de donerar pengar till -  kommer sannolikt inte att avslöjas förrän i april eller maj 2019. DNC är förutsägbar; det är en klubb.
Det är fortfarande alltför tidigt.  Planering och strategi är ett av de viktigaste inslagen i deras agerande.

O'Rourke sade att hans presidentkampanj kommer att ha sitt huvudkontor i El Paso och de som vill gå med i laget måste flytta till gränsstaden.

Jeb Bush visar sin rätta sida


Han vill att någon ska utmana Trump som en alternativ Republican-presidentkandidat att rösta på i primiärvalet.

"Jag tycker att någon borde ställa upp.  Bara för att republicans borde ha ett val ", sade Bush,  i en intervju med David Axelrod, som kommer att visas i dag på programmet “The Axe Files.
Han tillade att "vinna över Trump 2020 bli svårt för alla eftersom han har en stark, lojal bas och det är svårt att besegra en sittande president."

Vårt fel

Bara en iakttagelse


Radikala muslimer mördade mer än 30 kristna i Nigeria förra veckan. Det är bara den senaste rapporten om systematiskt islamiskt våld mot Kristus-anhängare i det landet.
Hörde ni talas om det?

 När kyrkor och moskéer och tempel attackeras, skyller nyhetsförmedlare vanligtvis inte på presidenten eller använder dessa tragedier för politisk vinning - eftersom många av dåden utförs av muslimer.
Nya Zeeland var annorlunda. Nu upprepar de lögnerna från Charlottesville, skapade av CNN,  och hela världen ser dem.

 Faktum kvarstår dock. När moskéer eller politiker attackeras, är angriparna för det mesta muslimer, som mordet på Benazir Bhutto, bombningarna i London, hotellet i Mumbia eller Tjetjenien, så media rapporterar  knappt om det.  Men om det finns möjlighet att smutskasta Trump, gör de allt de kan.

15 mars 2019

Lördagsgodis


Republicans kontrollerar Senaten men sviker Trump


Senaten-republikanerna anslöt sig till demokraterna i går och röstade emot president Donald Trumps deklaration att vi har en nödsituation vid gränsen och på så vis kunna kringgå Kongressen och bygga en mur.

Tolv republikaner deserterade och röstade med alla demokrater för att stödja en resolution att stoppa presidentens deklaration.

Några timmar före omröstningen upprepade Trump sitt hot mot att utfärda veto.  Han kallade olaglig invandring ett hot mot nationell säkerhet och en humanitär kris.

Motståndet kom efter en lång diskussion för att försöka övertyga White House om att använda andra medel för att bygga muren.
Senator Lamar Alexander, R-Tenn. varnade för att resolutionen är "ett farligt prejudikat" som framtida Dem- presidenter kommer att använda för andra prioriteringar, som vapenlagar och åtgärder mot “klimatförändringar”.

Lagstiftare i båda partierna betraktade nöd-deklarationen som en åtgärd att köra över Kongressens  konstitutionella befogenhet att bestämma hur den federala regeringen spenderar pengar.
För några månader sedan röstade kongressen om att finansiera regeringen utan pengar för muren.

"Det här är en omröstning för konstitutionen och för maktbalansen”, sade Sen. Mitt Romney i Utah, en av republikanerna som röstade mot presidenten. "För den verkställande filialen att åsidosätta en lag som antagits av Kongressen gör det till den maximala makten snarare än en balanserad makt”.

Många av svikarna var noga med att betona att de var överens om att öka finansieringen för gränssäkerhet, som var ett framträdande tema för Trumps 2016-kampanj och som också kommer att vara en viktig faktor inför valet  2020.

De flesta Republikaner stödjer presidenten:

Alexander sade: ”Jag tror att krisen vid vår södra gräns är verklig.  U.S. Tull- och gränspatruller arresterade mer än 66 000 illegala  i februari 2019, dent högsta antalet under en månad sedan mars 2009. "
"Vi har misslyckats med att skydda vår gräns - något som varje  suverän nation måste göra - och vårt folk dör på grund av det.  Administrationens förnuftiga, långvariga ansträngningar för att säkra gränsen har mötts av gap och skrik från Democratic Party."

————
Trump borde kunna ringa till Pentagon och säga till dem att ta hem trupperna från Afghanistan och Syrien för att bevaka vår södra gräns och använda dem för att bygga en mur.


Grön Ekonomi

14 mars 2019

Vad vi får för våra skatte-dollar


Iran och kvinnors rättigheter

Iran, en av de värsta förtryckarna av mänskliga rättigheter,  har fått plats i en viktig FN-kommitté som övervakar klagomål om globalt kvinnoförtryck. 

Ett tillkännagivande från FN på onsdagen sade att Iran och Nigeria - också ett land som inte är främmande för att kränka mänskliga rättigheter -  kommer att ges plats i den internationella organisationens “Committee on the Status of Women”,  som övervakar övergrepp som begåtts av förtryckande stater, som Iran och Nigeria.

13 mars 2019

Paul Ryan är en orm


Former Speaker Paul D. Ryan höll ett tal i Vero Beach, Fla. där det verkade som han instruerade Democrat- kandidaterna om hur de kan vinna över Trump och göra honom till den första en-termins-presidenten sedan George H.W. Bush - För att vinna ska de fokusera på Trumps personlighet. 

Om Trump förlitar sig på sin personlighet för att vinna, istället för att betona sin politik, kan han förlora, sade  Ryan.
"Den person som definierar sin politik kommer att vinna. Om det handlar om Donald Trump och hans personlighet, kommer han inte att vinna.”

Wisconsin-republican, Ryan som avgick i januari, skickade ut en ursäktande tweet senare där han säger att USA är "klart bättre" med Trump i Oval Office och att hans "prestationsrekord” kommer att bära honom till seger 2020.

Vad vet Paul Ryan om hur man vinner ett presidentval?
Ingenting! Han har inte något att referera till på det området. Han vet inte ens hur man ska hålla kontrollen över The House. Det vore bäst om han är tyst!

Det var allmänt känt att Ryan hade ett dåligt förhållande med presidenten under de två år som de arbetade tillsammans. Till och med efter att halvdant ha rekommenderat Trump under 2016-kampanjen, fördömde Ryan sedan upprepade gånger vad presidenten uttalade sig om.  Vid ett tillfälle  övervägde Ryan tom. att ta tillbaka sin rekommendation.

12 mars 2019

Borderless Trailer


Lauren Southern fortsätter att ta itu med de stora kriserna som etablissemanget vägrar att hantera. 

Farmlands beskriver fasorna i Sydafrika.
Denna nya film, Borderless belyser det existentiella hotet mot Europa, som orsakas av den aldrig sinande strömmen av kolonister från tredje världen.

 Här är trailern:

Förnybar energi kan inte rädda planeten


-Man kan göra solpaneler billigare och vindkraftverk större, men man kan inte göra så att solen skiner mer regelbundet eller att vinden blåser mer tillförlitligt.

För att producera betydande mängder el från ineffektiva energiflöden har man spridit ut dem över enorma arealer.  Med andra ord är problemet med förnybara energikällor inte i grunden tekniskt - det är naturligt.
Att hantera energikällor som i sig själv inte är tillförlitliga kräver stora mängder mark, vilket kommer till ett högt pris. 
Vi har attraherats av villfarelsen att “allt ska vara naturligt” och den skiljer sig inte från den som leder oss till att köpa produkter i affären som är märkta  ”ekologiskt”.

Quillette

11 mars 2019

Nu är det bara 10 år kvar


När Alexandria Ocasio-Cortez gnäller om att världen kommer att gå under om 12 år om vi inte vidtar allvarliga åtgärder för att förhindra det, är det många människor som skrattar, men jag slår vad om att ni inte skrattar om ni läser denna artikel från Associated Press:

    Noel Brown, chef för New York-kontoret för FN: s miljöprogram, säger att regeringar har ett 10-årigt fönstret när de kan stoppa växthuseffekten innan den blir omöjlig att kontrollera.

    När uppvärmningen smälter polarisarna kommer havsnivån att stiga med upp till tre meter - tillräckligt för att dränka Maldiverna och andra ö-nationer, om utvecklingen inte vänds inom ett decennium, sade Brown i en intervju på onsdagen.
     Och vi kommer inte bara att drunkna - vi kommer att svälta också.
Ett ändrat klimat kommer att ge oss tillbaka 1930-talets Dust Bowl, torka och missväxt.
Orsaken till den väntande katastrofen är att ”koldioxid väller in i atmosfären på grund av människors användning av fossila bränslen.

Okej, låt oss inte gripas av panik. Vi måste agera metodiskt. För det första måste vi förbjuda alla flygresor och kor, enligt Green New Deal. Därefter begränsar vi användningen av bilar till viktiga tjänstemän.
Massiva kolskatter kommer att krävas, så höga att människor slutar värma sina hem. Vi kan spendera pengar på att bygga om varje enskild byggnad i Amerika så att de blir mer effektiva.
Men vi måste skynda oss; klockan tickar. Vi har barnen att tänka på!

Vänta lite - jag ser just att den här artikeln är daterad juni 1989, innan AOC ens var född.

Skaffa ett garage

Nu har vi bytt till sommartid igen


Congressman Vern Buchanan (R-FL) och senator Marco Rubio (R-FL) har introducerat  “Sunshine Protection Act” vilket kommer att göra sommartid permanent över hela landet. Detta är andra gången som Buchanan och Rubio har försökt införa en ändring. 

   Senator Rick Scott (R-FL) och kongressledamoten Greg Steube (R-FL) har också undertecknat lagförslaget.
Florida antog sommartid året runt redan förra året, men lagstiftningen kräver en ändring i de federala stadgarna.
Vi vill se till att Florida och resten av nationen är på samma tid året runt.”

  Lagen kommer att gälla för de stater som för närvarande deltar i DST, (Daylight Saving Time )vilket de flesta stater observerar under åtta månader av året.
Standardtid, från november till mars, observeras endast  fyra månader av året.
Om förslaget går igenom denna gång behöver vi inte ställa om klockorna två gånger om året. Många studier har visat att DST permanent kan gynna ekonomin och landet.

10 mars 2019

Den farliga Ilhan Omar


Omar föddes i Somalia och hon och hennes familj flydde under inbördeskriget,  när hon var nio år gammal.  Hon tillbringade fyra år i ett flyktingläger i Kenya tills USA räddade henne och familjen 1995.

Det är inte förvånande att hon har gjort denna anmärkningsvärda upplevelse till en central del i den  politiska kampanjen och det offentliga livet.

Vad som är underligt är hur mycket av hennes berättelse som består av klagomål om intolerans, rasism, orättvisa och elakhet som hon fann när hon kom till USA.
 Tacksamhet för landet och de människor som räddade och välkomnade hennes familj, saknas fullständigt i hennes haranger.

 Den här kvinnan bör inte ha någon plats i Foreign Affairs Committee. Hon och hennes familj var offer för islamiskt våld, och hon vill att samma sak ska drabba oss. Hon är farlig!

Den resolution som demokraterna röstade för i torsdags är ett skämt.
The House antog en resolution som fördömer antisemitism och andra former av bigotteri. .Resolutionen, som skrevs av House Democrats, började som ett underförstått svar på kommentarer från Ilhan Omar - som allmänt ansågs antisemitiska -  men när vissa Dems.  protesterade mot att man pekade ut henne, utvidgades och urvattnades resolutionen för att fördöma andra former av hat.

San Francisco

Politisk teater eller en strålande idé?

     En ny plan är att genomföra det största infrastrukturprojektet i världshistorien genom att bygga en 1 945 mile "energipark" längs mexikanska gränsen. Den skulle betala för sig själv och samtidigt installerar man också sofistikerade säkerhetsanordningar i det farliga området och gör ett stort ökenområde till en ekonomisk succé.

     Planen som just släppts är naturligtvis beroende av samarbete mellan Washington och Mexico City. Båda länderna ska bygga energimuren tillsammans.

The Washington Examiner

09 mars 2019

Obama är ett “snyggt ansikte” som kom undan med mord


Vänsterns strategi nu är att skapa kaos och planer så att de kan ta mer kontroll. Man kan se hur de hanterade Omars kommentarer och i stort sett utmanövrerade Pelosi.

Nu går Omar efter Obama och hon har säkert rätt i att Obama kom undan med mycket. Och självklart gjorde han sämre saker än Trump någonsin kommer att göra, men hennes syfte är egentligen att inte att kritisera honom.  Det är återigen för att skapa kaos och driva partiet längre åt vänster:  “Vi är det enda du kan lita på - de enda som verkligen bryr sig om folket."

NY Post:

    Minnesotas Rep. Ilhan Omar gav fd.president Barack Obama en känga i en intervju som publicerades i fredags. Hon gjorde sig lustig över hans "vackra ansikte" och sade att hans agenda om “Hope and Change” var en illusion.

Hon pekade på att barn fängslats vid den mexikanska gränsen och att han använt drones och bombat länder runt om i världen - och hon hävdade att han inte var särskilt olik president Trump.

"Vi kan inte bara vara upprörda över Trump",
"Hans politik är dålig, men många av de människor som kom före honom förde också riktigt dålig politik. De var bara “finare i kanten” än vad han var.
Det är inte vad som gäller längre.  Vi vill inte att någon ska komma undan med mord bara för att de är polerade.  Vi vill känna igen den verkliga  politiken som gömmer sig bakom det vackra ansiktet och leendet. "

AOC är en sprattelgumma

 Hur kan det komma sig att den fanatiska, okunniga, bristfälliga - och för att uttrycka det snällt -  okvalificerade Alexandria Ocasio-Cortez hamnat i Congress?

Svar: Hon var en bartender som passade in i en rollbesättning.
   Hon tilldelades rollen som Congress-woman av en ultraradikal grupp som heter Justice Democrats.
Samma personer försökte också få in Saira Rao i Congress; det är den kvinna som kallade Nancy Pelosi en person som står för ”vit överhöghet” för att hon motsatte sig att medlemmar av Democratic Party’s uttalar sig antisemitiskt.
Denna inställning leds av Ilhan Omar, som också backas upp av dessa Justice Democrats.

I videon nedan gör herr Reagan några intressanta iakttagelser om "Democratic Partys framtid" och AOC:

1. AOC kandiderade faktiskt inte för Congress.
2. Hon är en marionett.
3. De människor som kontrollerar henne är mycket farliga.

Videon är värd att lyssna till:



Läs mer om Saikat Chakrabarti och Subhas Chandra Bose här.

Med lite tur kommer Chakrabarti snart att sitta i fängelse för mycket allvarliga kampanjfinansieringsbrott.

Kandidater som stöds av Justice Democrats, Ilhan Omar, Rashida Tlaib, AOC,  har redan tagit kontroll i Congress och utmanar Nancy Pelosi i en maktkamp.
Judar är inte de enda som borde se det som skrämmande.


Lördagsgodis



08 mars 2019

Träsket


FBI, DOJ och / eller Muellers Gäng har “avvikit från standard-förfarande” eller begått brott mer än 100 gånger i försök att fria Hillary och anklaga Trump.

 GateWay Pundit har listan här

Absolut vansinnigt


 Högsta domstolen i British Columbia, Kanada har bestämt att en 14-årig flicka ska få testosteron-injektioner utan föräldrars medgivande.
Domstolen förklarade också att "Försök att övertyga [Maxine] att överge behandlingen för könsdysfori; att adressera [Maxine] med det namn hon fick vid födelsen;  att hänvisa till [Maxine] som en flicka eller med kvinnliga pronomen; ; ska anses som misshandel enligt familjerättslagen.

Maxine * har uppmuntrades av sin skolrådgivare i BC: s Delta School District att identifiera sig som en pojke i sjunde klass.  När Maxine var 13 år bestämde Dr Brenden Hursh och hans kollegor vid BC Children's Hospital att Maxine bör börja ta testosteron-injektioner för att utveckla ett mer maskulint utseende.

Maxines mor var villig att stödja hormoninjektioner men hennes far Clark * var oroad över de permanenta effekter som könshormoner kan ha. Han misstänkte också att hans dotters psykiska problem kan vara mera än en följd av hennes könsdysfori, så han bestämde att det skulle vara bättre för henne att vänta tills hon var äldre innan hon inledde någon oåterkallig behandling.

Men Dr. Hursh informerade pappa Clark att han skulle börja med injektioner på grundval av vad Maxine ensam bestämde och hävdade att han hade rätt att göra det enligt BC Infants Act.

Clark vände sig till domstol för att förhindra detta men en domare bestämde att Maxine har rätta att ge sitt samtycke till medicinsk behandling för “köns-förvirring”“, oberoende av föräldrarnas åsikter. 

Pappa Clark är mycket besviken över domstolens beslut:  "Regeringen har tagit över mina rättigheter som förälder. De använder [Maxine] som om hon är en marsvin i ett experiment ... Kommer BC Children’s Hospital att vara där om 5 år när hon inte vill vara man längre ? Nej de bryr sig inte. De vill bara ha siffror. "

Tre år av antydningar och lögner

Muellers rapport är redan en “best seller” trots att den förmodligen aldrig kommer att publiceras.

Det har gått nästan 3 år sedan Clinton-gänget anställde Fusion GPS för att hitta på en historia som nog aldrig var tänkt att motstå all denna granskning.
Endast det mest elementära finns fortfarande bekräftat: Ett land som heter Ryssland  existerar och det leds för närvarande av en man som heter Vladimir Putin. Allt annat verkar ha fallit samman.

Paul Manafort, president Trumps tidigare kampanjchef, övervakade inte "samverkan" mellan kampanjen och Kreml.
 Trumps fd. advokat Michael Cohen reste inte till Prag för att betala ryska hackare.
Ingen video har dykt upp av Trump i ett hotellrum med kissande prostituerade.
Carter Page nekade till att det fanns en överenskommelse om att Trump tänkte ändra sin utrikespolitiska hållning för en andel i ett ryskt oljebolag.

Adam Schiff (D-Calif.) den nya ordföranden i House Intelligence Committee, som upprepade gånger hävdat och lovat att han har sett hemliga bevis på Rysslands samverkan med Trump, kräver nu att Muellers slutrapport offentliggörs.
Han säger nu: “Jag har aldrig sagt att det finns bevis utöver ett rimligt tvivel. Det är för Bob Mueller att bestämma. "
Det är faktiskt Senaten som bestämmer det, efter att Trump getts tillfälle att försvara sig.

En federal domare har också avvisat porn-skådespelerskan Stormy Daniels åtal mot president Trump och hans fd. advokat Michael Cohen, där hon själv försökte bryta ett “tystnads-avtal” som hon hävdar var betalning för en påstådd affär, 2006 och som Trump har förnekat.
Advokat Michael Cohen medgav i federal domstol att han arrangerade betalningen för att tysta Daniels. Han erkände sig skyldig till brott mot kampanjlagar.


07 mars 2019

Kamelen har nosen under tältet


Ser just att storebror-mentaliteten som infekterar Sverige har nått bilindustrin igen och att Volvo inför automatisk hastighetsbegränsning i alla sina nya bilar med början 2020.

Normala bilar har en körriktningsvisare men Volvo visar hur präktig man är.

    Den numera kines-ägda biltillverkaren säger att de vill uppmärksamma farorna med höga hastigheter.
Hastighetsbegränsning är inte botemedel för allt,  men det är värt att göra om vi kan rädda ett enda liv."

Retoriken känns igen från motståndare till vapen-rättigheter, men man hör det inte speciellt ofta från abortförespråkare.

Inte många människor kör 180 km/timmen - kanske möjligtvis på autobahn - men redan nu överväger Volvo  ytterligare begränsningar för sina kunder:

    Företaget säger också att de undersöker möjligheten att ytterligare begränsa fordonets hastigheter inom skolområden och vid sjukhus.
Sedan är steget inte långt till att via GPS registrera vilka som kör för fort och ge dem fortkörningsböter.

När The Green New Deal går igenom i Västvärlden kommer det inte att bli särskilt många bilar kvar och vi kan förvänta oss att de kör högst 10 km / h och att de automatiskt ger företräde till bilar som är registrerade till medlemmar av politiskt favoriserade grupper.

06 mars 2019

Alexandria är misstänkt tyst nu


Alexandria Ocasio-Cortez AOC) har dominerat nyheterna under senaste tiden.
Förutom hennes uttalande att Congress inte borde ha använt militären mot al-Qaida efter den 9/11, twittrade hon också igår om hur modigt hon kämpar mot människor som angriper henne. Men kort därefter nåddes vi av nyheten om att hennes kampanj-ansvarig var inblandad i två stora skandaler och då blev AOC  tyst.

En av skandalerna kan leda till fängelse och hon kan bli åtalad långt innan presidenten blir det.

AOC: s stabschef Saikat Chakrabarti skapade Brand New Congress PAC*  för att samla in donationer till nybörjar-politiker inklusive Ms Ocasio-Cortez. Han flyttade sedan mer än 1 miljon dollar till två av sina egna företag som utförde kampanjarbete och undvek redovisningskrav, enligt  klagomål från National Legal and Policy Center.

Betalningarna var uppenbarligen gjorda för "Strategisk konsultation", vilket är minst sagt - extremt tvetydigt och misstänktsamt.


(< Här bär Saikat Chakrabarti en t-shirt som uttrycker hans beundran för Subhas Chandra Bose, en nazi-allierad under andra världskriget.)

 PAC och val-kampanjer är förbjudna att samordna sina insatser.  AOC och hennes stabschef gick ett steg längre och tog faktiskt kontroll över PAC.
Det är en brottslig handling, för vilken AOC skulle kunna ställas till svars inför Congress eller skickas till fängelse eller bådadera. 
Pengar skickades sedan från AOC-kampanjen till en PAC och  $ 6 000 betalades till hennes pojkvän.

Enligt tidigare FEC commissioner Brad Smith kan detta landa både Chakrabarti och AOC i fängelse.

*Political Action Committee (PAC) — A popular term for a political committee organized for the purpose of raising and spending money to elect and defeat candidates. Most PACs represent business, labor or ideological interests. PACs can give $5,000 to a candidate committee per election 

Hon lovar fortsätta att irritera oss alla


I en av de lokala nyhets-kanalerna i New York bekräftade Hillary Clinton i måndagskväll,  att hon absolut inte tänker ställa upp i presidentvalet år 2020 men kommer istället att vara aktiv inom politiken och plåga både höger och vänstersidan. 
Hon avvisade också möjligheterna att förlora val för andra politiska poster, som guvernör i New York eller borgmästare i New York City, även om hon tillade att hon älskar New York och bryr sig mycket om dess framtid.

Hon avser att vara involverad genom att träffa Dem-kandidaterna och ge dem strategiska råd om hur man förlorar en kampanj.  Clinton sade också att hon var väldigt uppmuntrad av resultatet från mitt-terminsvalet 2018 och “att hon uppskattar de spännande, dynamiska kvinnorna som valdes till Congress”, speciellt om hon kan fortsätta använda sin sofistikerade teknik för att få dem att lyda  henne.

Clinton kommer sannolikt att fortsätta att visa sig på MSNBC och CNN och presentera en ny rysk/ Trump-konspirationsteori och nya galna förklaring till varför hon förlorade sin egen presidentkampanj. 

05 mars 2019

Ett leende skadar aldrig


Det är nog bäst så

En grupp kvinnor som kallar sig Birthstrike, är tydligen så skrämda av rapporter från klimataktivister att de tror att världen som deras barn kommer att ärva,  kommer att vara så hemsk att man inte kan leva där,  så de har beslutat att inte skaffa barn.

Blythe Pepino, 33, grundare av Birthstrike och en före detta sångerska i bandet Vaults säger:  "Det finns människor som är så rädda för detta att de känner att de faktiskt inte kan skaffa familj. ...
Vår planet är i ett stadie av sammanbrott; den naturliga världen kollapsar runt oss och det pågår faktiskt just nu. Och jag är så besviken över myndigheternas gensvar på den här krisen och så avskräckt av det -  av allt jag har läst - att i fjol fattade jag beslutet att jag inte skulle sätta ett barn till världen.

Droppen urholkar stenen...


Ett problem med att kalla gränsinvasionen för  “Nationell Nödsituation”  är att democrats kommer att utnyttja det för att motivera allt de vill tvinga på oss,  genom att säga att det görs på nationell säkerhetsbasis.
När  Dems har ansvaret handlar det inte om att försvara landet från utländsk invasion. Det handlar om att tvinga på oss The Green New Deal och sabotera den konstitutionella rätten att bära vapen.

De har redan varnat president Trump,  att om han tvingar fram en nationell nödsituation vid den södra gränsen,  öppnar det dörren för en framtida president att bl.a  driva igenom omfattande vapenkontroll utan Congress medgivande. ...

    Dems. presidentkandidat Julian Castro sade: ”Jag kommer att tillträda tjänsten med en stark övertygelse att Klimatförändringen är en nationell nödsituation och det faktum att så många människor i landet dör på grund av vapenvåld, det är en nationell nödsituation…. Om presidentens agerande i det här fallet upprätthålls av Högsta Domstolen, öppnar det nya vägar för framtida presidenter att vidta åtgärder."

Och det är inte bara för att han heter Castro:

Senator Kamala Harris, D-Calif. - också en presidentkandidat, tweeted: "Det är dags att ta itu med de faktiska nödsituationer som hemsöker vår nation: Vapenvåld, brist på tillgång till vård och klimatförändringar."

Det verkar som privata sjukförsäkringar också går under benämningen “nationell nödsituation” och de bör därför förbjudas, enligt Harris.

Lenin och Mao lärde oss, att det är en nödvändighet att avväpna befolkningen för att införa socialism. Så det är inte överraskande att Dems. fokuserat på rätten att bära vapen.  De tar en liten bit i taget…

Andra Dems. som nyligen förkunnat att  rätten att försvara sig utgör en nationell kris är Nancy Pelosi, Elizabeth Warren, Sherrod Brown, John Hickenlooper och Chris Murphy.

04 mars 2019

Fler hinder i vägen


President Donald Trumps har det inte lätt. Hans relation till Congress försämrades i söndags när den GOP-kontrollerade senaten och House-Dems. signalerade att de vill ha en undersökning om presidenten har rätta att förklara att förhållandena vid gränsen kan kallas en nödsituation eller om det är missbruk av hans makt.

Hela situationen varslar om att han har en jobbig tid framöver och att han kom hem tomhänt från Nordkorea och att hans personliga advokat kallar honom kriminell,  förbättrar inte saken.

Bakslaget på Trumps Nödsituation,  som The House redan har röstat för att utmana, kom i form av ett rapporterat beslut av Kentuckys senator Rand Paul (R) som blev den  fjärde senatorn som ställde sig på Democrats sida för att upphäva Trumps deklaration. Det kommer att räcka,  förutsatt att alla Dems. stöder det.

Det gjorde Trump arg och han sade att han kommer att inlägga veto mot åtgärden.  Han säger att nöddeklarationen gör att han kan använda pengar från militären och andra regeringsprogram för att bygga en mur.
Inget av partierna verkar kunna komma upp med en egen veto-säker majoritet men motståndet mot Trumps kampanjlöfte att bygga en gränsmur är en svidande tillrättavisning  från hans egen parti.

"Vit Stolthet"

Varesig man ser på betydelsefulla personer eller viktiga händelser har 97 procent av alla vetenskapliga prestationer tilldragit sig i Europa och Nordamerika.

Varför får vi inte se på det med stolthet - men homosexualitet är något man ska vara stolt över?